Skocz do zawartości

[Ankieta] Specjalizacja Społeczność

Kategoria Społeczność  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy sądzisz, że nie trzeba nic zmieniać w kategorii społeczność?

• Tak, mi pasuje.
      0
    • Nie, przydałyby się zmiany.
    • Nie mam zdania na ten temat.
  2. 2. Co chciałbyś aby powstało w tej kategorii?

• Więcej gier i zabaw (propozycje pod tematem).
      0
    • Więcej działów (propozycje pod tematem).
      0
    • Chciałbym aby wszystkie stare gry, pogaduszki oraz tematy z działu szkoła zostały archiwizowane, by zrobić miejsce na nowe.
    • Według mnie jest spoko, nie trzeba nic zmieniać - i tak nie używam tej kategorii.
    • Inne (propozycje pod tematem).
  3. 3. Dlaczego według Ciebie użytkownicy nie biorą udziału w zabawach oraz nie poruszają żadnych tematów?

• Kategoria jest nudna, nikomu nie chce się jej czytać.
    • Przeglądanie tego miejsca to marnowanie czasu.
    • Nie są wprowadzane żadne zmiany, jest bo jest.
    • Nikt nie organizuje ankiet z propozycjami, brak prawa głosu, brak demokracji.
      0
    • Inne (napisz pod tematem).
  4. 4. Czy spodobałaby Ci się opcja: Użytkownicy piszą swoje propozycje pod tym tematem. Moderator, który ma specjalizację Społeczność (xNightPower_) organizuje ankietę na temat propozycji. Odbywa się głosowanie - jeśli propozycja wygra głosowanie to zostaje ona zrealizowana, jeśli nie - zostaje odrzucona.

• Bardzo dobry pomysł, forum tworzą też użytkownicy!
    • Niezbyt mi to się podoba, wolę by kategoria Społeczność zarastała mchem, aż w pewnym momencie została usunięta.
    • Nie mam zdania na ten temat, jestem obojętny.

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Usunięty#34161

Witam, chciałbym zapytać się czego według Was brakuje w kategorii społeczność. Nie mam zbytnio pomysłów na to miejsce, jednak Wy zapewne takie pomysły posiadacie.
Dodaję również ankietę z kilkoma pytaniami do wypełnienia. Możecie dyskutować pod tematem :-]

Jak będzie około 10 głosów to zacznę działać.

Edytowane przez xKameelos
https://skript.pl/temat/44727-ankieta-specjalizacja-spo%C5%82eczno%C5%9B%C4%87/

• Nieaktywny przypiął/eła ten temat

W sumie można byłoby rozbudować jakoś podział Szkoła lub nawet uczynić go oddzielnym działem. Wprowadzić za pomocą jakiegoś pluginu lub prawa, że gracze za określone zadania domowe mogliby kupować innym graczom pkty za które za skript.pl można wymienić na VIPy, lub jeszcze lepiej raczkować i zrobić konkurencję dla Odrabiamy.pl i Branly.pl i wprowadzić jakiś sposób, żeby użytkownicy mogli odkupować rozwiązania za realną walutę co byłoby niezłą motywacją np. ktoś napisałby za kogoś wypracowanie z historii, moderator sprawdza czy takowe istnieje i udostępnia jakieś porty smsowe dzięki którym ktoś może przelać hajs za te kroki dla danego użytkownika. Jest wiele swobodnych portfeli typu Paypal itd. Lub po prostu wymyśliłbys swoje rozwiązanie.

Należy pamiętać, że w dużej mierze społeczność skripta.pl to stawiam 99% to społeczność szkolna, więc ten dział mógłby przyciągnąć potencjalnych użytkowników, którzy z czasem mogliby nawet zainteresować się skriptowaniem czy graniem w minecrafta i korzystaniem z serwerów, które są tutaj reklamowane, i wszyscy będą zadowoleni, a forum będzie miało kolejny napływ użytkowników.

https://skript.pl/temat/44727-ankieta-specjalizacja-spo%C5%82eczno%C5%9B%C4%87/#findComment-280773

No słuchaj @xNightPower_.

Jest jak jest.

Ty jesteś tutaj użyszkodnikiem :kappa:. Większość osób które odwiedza stronę skript.pl to tylko w celu pobrania jakiegoś skryptu na swój easyhc serwer lub poprosić o pomoc z skriptem/skryptem.

Dlaczego tak sądzę? Bo nota bene te forum jest związane tylko i wyłącznie z Skriptem.

Ten dział Społeczność obrasta mchem, bo nie wszyscy tutaj wchodzą codziennie aby odpisać na jakąś zabawę pt. "Zgadnij kto pod Tobą piszę" lub "Liczmy do x liczby". Nawet czasem się nie chce. Nawet czasem można pomyśleć "A co ja będę tylko odpowiadał na odpowiedzi pana x i będziemy tylko w dwie/trzy osoby grali."

https://skript.pl/temat/44727-ankieta-specjalizacja-spo%C5%82eczno%C5%9B%C4%87/#findComment-280817

• Nieaktywny odpiął/ęła ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...