BakuQ 1 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Witam posiadam plugin na antylogout (IAntylogout) i nie ma on opcji zeby dawalo antylogout od perly i strzaly da sie to jakos skryptowo zrobic? Zeby obrazenie od perly bylo uwazanae jako attacker czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 (edytowane) Teraz, BakuQ napisał: Witam posiadam plugin na antylogout (IAntylogout) i nie ma on opcji zeby dawalo antylogout od perly i strzaly da sie to jakos skryptowo zrobic? Zeby obrazenie od perly bylo uwazanae jako attacker czy cos? Jeżeli chodzi o plugin na antylogout, polecam CombatLogX. Co do samego pytania, nie ma takiej możliwości bez podłączania się do API pluginu (o ile jakiekolwiek posiada). Edytowane 8 stycznia 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BakuQ 1 Opublikowano 8 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 13 minut temu, Kormic napisał: Jeżeli chodzi o plugin na antylogout, polecam CombatLogX. Co do samego pytania, nie ma takiej możliwości bez podłączania się do API pluginu (o ile jakiekolwiek posiada). Z tego co widze ma API Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tylko jak to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 8 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2021 Godzinę temu, BakuQ napisał: Z tego co widze ma API Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tylko jak to zrobic? Zakładam, że coś takiego przy użyciu skript-reflect: on damage of player: attacker is a player event-projectile is set set {_object} to new AntyLogoutAPI(plugin) {_object}.createPVP(victim, 600) Niestety nie wiem jak wygląda package, więc nie wiem jak zaimportować klasę, nie wiem również co mam wstawić w konstruktor, gdyż wymaga zmiennej 'plugin'. Kolejny problem to użycie zmiennej 'time', można się jedynie domyślać, że należy tam wstawić czas w tickach. Szkoda, że wygasł link do przykładu... Najprościej byłoby się podpiąć do tego API poprzez własny plugin i IDE wszystko by podpowiedziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BakuQ 1
Witam posiadam plugin na antylogout (IAntylogout) i nie ma on opcji zeby dawalo antylogout od perly i strzaly da sie to jakos skryptowo zrobic? Zeby obrazenie od perly bylo uwazanae jako attacker czy cos?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi