DeepesT 10 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Witam czy może ktos mi napisać skrypt który polega na tym iż do skrzynki o nazwie np &fTest która ma 54 miejsca czyli 6 lini w skrzyni,nie można włożyć itemu np stone o nazwie &etest bo pisze wiadomość iż nie możesz tego zrobić.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 19 minut temu, DeepesT napisał: Witam czy może ktos mi napisać skrypt który polega na tym iż do skrzynki o nazwie np &fTest która ma 54 miejsca czyli 6 lini w skrzyni,nie można włożyć itemu np stone o nazwie &etest bo pisze wiadomość iż nie możesz tego zrobić.Z góry dziękuję Proszę, powinno wystarczyć. on inventory click: name of player's current inventory is "&fTest" if click type is left mouse button or right mouse button: clicked inventory is not player's inventory player's cursor slot is stone named "&etest" cancel event send "&4Nie możesz tego zrobić." to player else if click type is left mouse button with shift or right mouse button with shift: clicked inventory is player's inventory event-slot is stone named "&etest" cancel event send "&4Nie możesz tego zrobić." to player else if click type is number key: clicked inventory is not player's inventory slot (hotbar slot) of player's inventory is stone named "&etest" cancel event send "&4Nie możesz tego zrobić." to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam czy może ktos mi napisać skrypt który polega na tym iż do skrzynki o nazwie np &fTest która ma 54 miejsca czyli 6 lini w skrzyni,nie można włożyć itemu np stone o nazwie &etest bo pisze wiadomość iż nie możesz tego zrobić.Z góry dziękuję
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi