Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na głosowanie

piotreq1235
 Udostępnij

Pytanie

Witam, jestem w miarę nowy w skryptach i potrzebowałbym pluginu gdzie każdy gracz mogły zaglosowac na innego gracz komenda np /głosuj nick lub /vote nick i to by się gdzieś zbierało i można było zobaczyć np /vote top, top 10 i też /vote nick żeby zobaczyć ile jaki gracz ma głosów, czy mogły ktoś zrobić proszę taki skrypt? Pewnie jest bardzo prosty do zrobienia ale jak już pisałem wyżej, jestem nowy w skryptach,wcześniej kozystalem tylko z innych skryptów a takiego niestety nie znalazłem i szukam pomocy. 

Edytowane przez piotreq1235

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 1
3 minuty temu, piotreq1235 napisał:

Witam, jestem w miarę nowy w skryptach i potrzebowałbym pluginu gdzie każdy gracz mogły zaglosowac na innego gracz komenda np /głosuj nick lub /vote nick i to by się gdzieś zbierało i można było zobaczyć np /vote top, top 10 i też /vote nick żeby zobaczyć ile jaki gracz ma głosów, czy mogły ktoś zrobić proszę taki skrypt? Pewnie jest bardzo prosty do zrobienia ale jak już pisałem wyżej, jestem nowy w skryptach,wcześniej kozystalem tylko z innych skryptów a takiego niestety nie znalazłem i szukam pomocy. 

Opisz więcej na temat tego skryptu, kiedy ma się odbywać, ile razy gracz może zagłosować, w jaki sposób ma być rozpoczynane, w jaki sposób zakańczane itd.

• 1
1 minutę temu, Kormic napisał:

Opisz więcej na temat tego skryptu, kiedy ma się odbywać, ile razy gracz może zagłosować, w jaki sposób ma być rozpoczynane, w jaki sposób zakańczane itd.

Każdy gracz może zaglosowac kiedy cche ale tylko raz na jedną osobę, może zaglosowac na każdego, musi poczekać np 5min po każdym głosowaniu, ranga VIP 3min, svip 1min, sponsor 10sek bez żadnych nagród itd tylko żeby był dostępny ranking jaki gracz ma najwięcej głosów, i zobaczyć ile jakiś gracz głosów 

• 1
Teraz, piotreq1235 napisał:

Każdy gracz może zaglosowac kiedy cche ale tylko raz na jedną osobę, może zaglosowac na każdego, musi poczekać np 5min po każdym głosowaniu, ranga VIP 3min, svip 1min, sponsor 10sek bez żadnych nagród itd tylko żeby był dostępny ranking jaki gracz ma najwięcej głosów, i zobaczyć ile jakiś gracz głosów 

Skoro może zagłosować tylko jeden raz to na co on na czekać? Czegoś tutaj nie rozumiem.

• 1
1 minutę temu, Kormic napisał:

A, czyli można zmienić głos, tak?

Nie nie o to chodzi ;) że możesz głosować na nawet każda osobę na serverze i jak głosujesz na jedną osobę i chcesz zaglosowac na drugsato masz coldown I jak głosujesz na drugą osobę to ta pierwsza nadal ma twój głos, jak tego się nie będzie dało zrób I to możesz improwizować 

• 1
1 godzinę temu, piotreq1235 napisał:

Nie nie o to chodzi ;) że możesz głosować na nawet każda osobę na serverze i jak głosujesz na jedną osobę i chcesz zaglosowac na drugsato masz coldown I jak głosujesz na drugą osobę to ta pierwsza nadal ma twój głos, jak tego się nie będzie dało zrób I to możesz improwizować 

Proszę, skrypt nietestowany. Na górze skryptu dołączyłem sekcję konfiguracyjną, uzupełnij proszę permisje danych rang, które są charakterystyczne dla nich (np. taka permisja, którą posiada jedynie ranga VIP).

Skrypt wymaga skryptu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Komendy:

/vote <gracz> - zagłosuj na gracza (komenda niedostępna dla konsoli)
/votetop - pokazuje TOP 10 w zebranych głosach
/votetop <gracz> - pozwala zobaczyć ile dany gracz posiada głosów

Edytowane przez Kormic

• 0
31 minut temu, Kormic napisał:

Proszę, skrypt nietestowany. Na górze skryptu dołączyłem sekcję konfiguracyjną, uzupełnij proszę permisje danych rang, które są charakterystyczne dla nich (np. taka permisja, którą posiada jedynie ranga VIP).

Skrypt wymaga skryptu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!.

Komendy:

/vote <gracz> - zagłosuj na gracza (komenda niedostępna dla konsoli)
/votetop - pokazuje TOP 10 w zebranych głosach
/votetop <gracz> - pozwala zobaczyć ile dany gracz posiada głosów

A top'ka serverowa głosów? 

Bo z tego co widzę to tylko można zobaczyć ile dany gracz posiada głosów chyba że coś źle patrzę 

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...