Witam, mam problem z skryptem/skryptami, a mianowicie chodzi o nazwy itemów/bloków itd. na wersji serwera PaperSpigot 1.12 Ogólnie np. kox jabłko posiada nazwę w skrypcie notch apple zamiast enchanted ...
lub
np. jeśli chcę stworzyć komendę, która wykonuje się po wciśnięciu przycisku na gąbce (on stone button), skrypt nie działa. Jednak, jeśli zamienię to na (inactive northward stone button) wszystko śmiga. Dlaczego tak jest na wersji silnika 1.12? Zmienili nazwy/potrzebuję jakiegoś dodatku?
I czy jest możliwość ustawienia wszystkich kierunków w 1 linijce zamiast robienia każdego przycisku z osobna:
(inactive eastward stone button ... dalszy kod 5 linijek)
(inactive northward stone button ... dalszy kod 5 linijek)
(inactive westward stone button ... dalszy kod 5 linijek)
(on rightclick inactive southward stone button ... dalszy kod 5 linijek)
Pytanie
Legal 1
Witam, mam problem z skryptem/skryptami, a mianowicie chodzi o nazwy itemów/bloków itd. na wersji serwera PaperSpigot 1.12 Ogólnie np. kox jabłko posiada nazwę w skrypcie notch apple zamiast enchanted ...
lub
np. jeśli chcę stworzyć komendę, która wykonuje się po wciśnięciu przycisku na gąbce (on stone button), skrypt nie działa. Jednak, jeśli zamienię to na (inactive northward stone button) wszystko śmiga. Dlaczego tak jest na wersji silnika 1.12? Zmienili nazwy/potrzebuję jakiegoś dodatku?
I czy jest możliwość ustawienia wszystkich kierunków w 1 linijce zamiast robienia każdego przycisku z osobna:
(inactive eastward stone button ... dalszy kod 5 linijek)
(inactive northward stone button ... dalszy kod 5 linijek)
(inactive westward stone button ... dalszy kod 5 linijek)
(on rightclick inactive southward stone button ... dalszy kod 5 linijek)
@up Wtedy kod zajmie mi 20-30 linijek zamiast 5
https://skript.pl/temat/44271-skript-nazwy-silnik-112/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi