Siemka czy mógłby ktoś przerobić troszkę mój skrypt aby odnosił się do konkretnych graczy ponieważ ten kod
on chat:
loop all players:
set score "points" below player to 100 for loop-player
command /reset:
trigger:
wipe below scores for player
a dokładnie set score "points" below player to 100 for loop-player
ustawia score dla przeciwnego gracza możliwe że dodatek sk ray fall jest lekko zbugowany ale może da radę to jakoś obejść, przy evencie on damage gdzie gracze są dokładnie określeni jako victim oraz attacker ten błąd nie występuje
próbowałem coś takiego
on chat:
add player to {_gracz}
loop all players:
add loop-player to {_players::*}
loop {_players::*}
set score "points" below {_gracz} to 100 for {_players::%loop-index%}
command /reset:
trigger:
wipe below scores for player
ale nie przyniosło rezultatu znaczy nawet się nie kompiluje
a może ktoś zna jakieś sztuczki co by pomogły z góry dzięki
skript: najnowszy
sk ray fall: testowałem 3 ostatnie wersje 21, 22 i 23
i dodatkowo próbowałem na czystym serwerze na localhost i jest to samo
Nie chce mi się wierzyć że tak popularny dodatek do skryptu aktualizowany pare razy na wersję miałby taki błąd
Albo może ktoś zna jakiś inny dodatek który umożliwi ustawienie jakichś zmiennych za/pod nickiem gracza
musi być w skript bo tworze własny system na serwer i potrzebuje ustawiac to w evencie on join oraz on damage
Pytanie
pringles18 2
Siemka czy mógłby ktoś przerobić troszkę mój skrypt aby odnosił się do konkretnych graczy ponieważ ten kod
on chat: loop all players: set score "points" below player to 100 for loop-player command /reset: trigger: wipe below scores for playera dokładnie set score "points" below player to 100 for loop-player
ustawia score dla przeciwnego gracza możliwe że dodatek sk ray fall jest lekko zbugowany ale może da radę to jakoś obejść, przy evencie on damage gdzie gracze są dokładnie określeni jako victim oraz attacker ten błąd nie występuje
próbowałem coś takiego
on chat: add player to {_gracz} loop all players: add loop-player to {_players::*} loop {_players::*} set score "points" below {_gracz} to 100 for {_players::%loop-index%} command /reset: trigger: wipe below scores for playerale nie przyniosło rezultatu znaczy nawet się nie kompiluje
a może ktoś zna jakieś sztuczki co by pomogły z góry dzięki
skript: najnowszy
sk ray fall: testowałem 3 ostatnie wersje 21, 22 i 23
i dodatkowo próbowałem na czystym serwerze na localhost i jest to samo
Nie chce mi się wierzyć że tak popularny dodatek do skryptu aktualizowany pare razy na wersję miałby taki błąd
Albo może ktoś zna jakiś inny dodatek który umożliwi ustawienie jakichś zmiennych za/pod nickiem gracza
musi być w skript bo tworze własny system na serwer i potrzebuje ustawiac to w evencie on join oraz on damage
https://skript.pl/temat/44228-zamiana-player-na-zmienne/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi