Siemka mam taki problem kodzik pod spodem coś się miesza i nie wiem czy to wynika z mojego błędu logicznego czy z czegoś innego bo kombinowałem sporo i dalej nic
command /komenda:
trigger:
loop all players:
set score "money" below player to 100 for loop-player
komenda powinna ustawić score pod nickiem gracza wywołującego komendę na "100" o kluczu "score" i widoczna dla każdego gracza na serwerze (for loop-player)
jednak dzieje się tak, że faktycznie ustawia pod graczem "100 money" ale psuje innym graczom (wszystkim na serwerze, loop all players) wartość klucz czyli przykładowo ktoś miał
ustawione "20 ping" to za sprawą innego gracza ustawi mu się "20 money" (zmieni się tylko wartość klucz)
Kurde nie wiem czy ten dodatek skript jest zbugowany czy ja źle rozumiem loop all players jakby ktoś mógł wytłumaczyć z góry dzięki
Pytanie
pringles18 2
Siemka mam taki problem kodzik pod spodem coś się miesza i nie wiem czy to wynika z mojego błędu logicznego czy z czegoś innego bo kombinowałem sporo i dalej nic
command /komenda: trigger: loop all players: set score "money" below player to 100 for loop-playerkomenda powinna ustawić score pod nickiem gracza wywołującego komendę na "100" o kluczu "score" i widoczna dla każdego gracza na serwerze (for loop-player)
jednak dzieje się tak, że faktycznie ustawia pod graczem "100 money" ale psuje innym graczom (wszystkim na serwerze, loop all players) wartość klucz czyli przykładowo ktoś miał
ustawione "20 ping" to za sprawą innego gracza ustawi mu się "20 money" (zmieni się tylko wartość klucz)
Kurde nie wiem czy ten dodatek skript jest zbugowany czy ja źle rozumiem loop all players jakby ktoś mógł wytłumaczyć z góry dzięki
https://skript.pl/temat/44222-problem-z-set-score-dodatek-skrayfall/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi