VEROxYT 3 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 (edytowane) Po wykonaniu komendy /start chce żeby stworzył się świat mam plugin multiverse-core. I przed teleportowało wszystkich graczy na kordy 0 100 0. EDIT: Proszę. Edytowane 30 grudnia 2020 przez VEROxYT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 35 minut temu, VEROxYT napisał: Po wykonaniu komendy /start chce żeby stworzył się świat mam plugin multiverse-core. I przed teleportowało wszystkich graczy na kordy 0 100 0. EDIT: Proszę. Przyjmuję to jako zlecenie. Proszę. command /start: trigger: {creatingWorld} is set: send "&cJuż tworzy się jeden świat!" to player stop execute console command "mv create ""SomeWorld"" NORMAL" set {creatingWorld} to sender on world init: {creatingWorld} is set clear {creatingWorld} send "&aŚwiat &6%event-world% &azostał pomyślnie utworzony!" to {creatingWorld} teleport all players to location at (0, 100, 0) in event-world Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 107 Opublikowano 30 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 4 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 (edytowane) W dniu 30.12.2020 o 10:30, Kormic napisał: command /start: trigger: {creatingWorld} is set: send "&cJuż tworzy się jeden świat!" to player stop execute console command "mv create ""SomeWorld"" NORMAL" set {creatingWorld} to sender on world init: {creatingWorld} is set clear {creatingWorld} send "&aŚwiat &6%event-world% &azostał pomyślnie utworzony!" to {creatingWorld} teleport all players to location at (0, 100, 0) in event-world Tylko TP nie dzała a takto jest dobrze. Zrób tak execute console command "tp i wiesz co dalej" bo niewiem jak zrobic /tp do jakiegos swiata. PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU Edytowane 4 stycznia 2021 przez VEROxYT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 5 minut temu, VEROxYT napisał: Tylko TP nie dzała a takto jest dobrze. Zrób tak execute console command "tp i wiesz co dalej" bo niewiem jak zrobic /tp do jakiegos swiata. W jakim sensie nie działa? W ogóle nie teleportuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 4 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: W jakim sensie nie działa? W ogóle nie teleportuje? Tak ale próbuje zrobić /mv tp %loop-player% %event-world% i tez nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 Teraz, VEROxYT napisał: Tak ale próbuje zrobić /mv tp %loop-player% %event-world% i tez nie dziala Pokaż jak ty to robisz. Warto zobaczyć również czy event-world cokolwiek zwraca. send "%event-world%" to console Daj to przed linijką z teleportacją i zobacz co zostanie wysłane w konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 4 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 Dobrze zwraca nazwę świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 Teraz, VEROxYT napisał: Dobrze zwraca nazwę świata. W takim razie... teleport all players to location at (0, 100, 0) in world ("%event-world%" parsed as world) Spróbuj tak. Ewentualnie daj przed teleportacją jakiś niewielki delay (np. wait 5 seconds). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 4 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 4 minuty temu, Kormic napisał: teleport all players to location at (0, 100, 0) in world ("%event-world%" parsed as world) Spróbuj tak. Ewentualnie daj przed teleportacją jakiś niewielki delay (np. wait 5 seconds). Wogule nie teleportuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 Teraz, VEROxYT napisał: Wogule nie teleportuje Spróbuj zapętlić graczy i wykonać to na loop-playerze. Czy próbowałeś dodać delay? Czy jesteś pewien, że 'event-world' jest poprawnie zwracany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 4 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: 6 minut temu, VEROxYT napisał: Wogule nie teleportuje Spróbuj zapętlić graczy i wykonać to na loop-playerze. Czy próbowałeś dodać delay? Czy jesteś pewien, że 'event-world' jest poprawnie zwracany? wszystko próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 Teraz, VEROxYT napisał: wszystko próbowałem Spróbuj jeszcze użyć komendy /mvtp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 4 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 Teraz, Kormic napisał: 2 minuty temu, VEROxYT napisał: wszystko próbowałem Spróbuj jeszcze użyć komendy /mvtp. Też próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 Teraz, VEROxYT napisał: Też próbowałem Jesteś pewien, że żaden skrypt, bądź plugin w jakiś sposób nie wpływa na przebieg teleportacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VEROxYT 3 Opublikowano 4 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 (edytowane) /mvtp %loop-player% World%{World}(Moja zmienna (I tylko to nie działa teraz))% a to działa /mvtp %loop-player% World2 tylko zamiast World2 ma być World%{World}% Edytowane 4 stycznia 2021 przez VEROxYT Nie używaj "oznacz jako najlepsza odpowiedź" gdy temat nie jest rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 4 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2021 2 godziny temu, VEROxYT napisał: /mvtp %loop-player% World%{World}(Moja zmienna (I tylko to nie działa teraz))% a to działa /mvtp %loop-player% World2 tylko zamiast World2 ma być World%{World}% Zamiast 'World2' wstaw '%event-world%'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VEROxYT 3
Po wykonaniu komendy /start chce żeby stworzył się świat mam plugin multiverse-core. I przed teleportowało wszystkich graczy na kordy 0 100 0.
EDIT:
Proszę.
Edytowane przez VEROxYTOdnośnik do komentarza
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi