SIEMKA_POLCAY 0 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 (edytowane) Mam coś takiego ale nie wiem jak zrobić aby było command i tooltip i działało command /jsontext: trigger: message "<command:/help,tooltip:<red><bold>hello world><green> HELP <reset>KLiknij w to aby uzyskac pomoc" Edytowane 29 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1 824 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Teraz, SIEMKA_POLCAY napisał: Mam coś takiego ale nie wiem jak zrobić aby było command i tooltip i działało Po prostu daj je koło siebie. send "<tooltip:e><command:/e>Twoja wiadomość" PanMaruda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SIEMKA_POLCAY 0 Opublikowano 29 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Dzięki ty mi zawsze pomagasz temat do zamknięcia Używaj opcji "oznacz jako najlepsza odpowiedź". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SIEMKA_POLCAY 0
Mam coś takiego ale nie wiem jak zrobić aby było command i tooltip i działało
Umieszczam kod w code.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi