Wilkovsky 0 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 W jaki sposób mogę ustawić ilość respionych zwierząt i mobów, głownie zależy mi na zmniejszeniu tych ilości żeby graczom nie było za łatwo zdobyć przykładowo skórę na enchant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Teraz, Wilkovsky napisał: W jaki sposób mogę ustawić ilość respionych zwierząt i mobów, głownie zależy mi na zmniejszeniu tych ilości żeby graczom nie było za łatwo zdobyć przykładowo skórę na enchant. Możesz zmienić tę wartość w bukkit.yml lub spigot.yml, w którymś z tych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 690 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 (edytowane) w pliku bukkit.yml masz taką możliwość. Ja mam inne wartości z powodu konfiguracji pod najlepszą wydajność. Edytowane 29 grudnia 2020 przez jaku49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wilkovsky 0 Opublikowano 29 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Te wartości są na chunka czy na jaki teren? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 29 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2020 Teraz, Wilkovsky napisał: Te wartości są na chunka czy na jaki teren? Jest to maksymalna ilość istniejących mobów w jednym świecie, które zostały zespawnowane naturalnie (bez ingerencji gracza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wilkovsky 0
W jaki sposób mogę ustawić ilość respionych zwierząt i mobów, głownie zależy mi na zmniejszeniu tych ilości żeby graczom nie było za łatwo zdobyć przykładowo skórę na enchant.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi