HAMMERxPL 22 Opublikowano 21 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2014 (edytowane) Witam, potrzebuję skryptu na banowanie całej gildii ze skryptu PVPGuild. Próbowałem sam napisać, niestety nie działa. Sam napisałem to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Link do tematu skryptu PVPGuild: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 27 listopada 2014 przez HAMMERxPL PanNiedzwiadek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HAMMERxPL 22 Opublikowano 22 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 Ref. PanNiedzwiadek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 22 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2014 (edytowane) Powiem tak: Niech ci to autor zrobi Pewnie polecą hejty, że nie trzeba zgody, ale ja się nie będe wpierd**** w nie mój skript. :_: //Jakoś wszyscy na forum piszą skript Edytowane 23 listopada 2014 przez _Of3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HAMMERxPL 22 Opublikowano 23 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2014 Nie twój skript? Jak coś to skrypt. Pisałem do autora, ale nie odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HAMMERxPL 22 Opublikowano 26 listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2014 (edytowane) Ref. //Zrobiłem sam, dzięki za pomoc. :v Edytowane 27 listopada 2014 przez HAMMERxPL PanNiedzwiadek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
HAMMERxPL 22
Witam,
potrzebuję skryptu na banowanie całej gildii ze skryptu PVPGuild. Próbowałem sam napisać, niestety nie działa.
Sam napisałem to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Link do tematu skryptu PVPGuild: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez HAMMERxPLOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi