Witam czy jest ktoś w stanie napisać mi skrypt na różdżkę przywoływania zombie?
Poniżej opisałem tę różdżkę :)
Wersja skript 2.5
Wersja serwera Spigot 1.16.3
Opis: Po kliknięciu PPM różdżka spawnuje wokół gracza 4 zombiaki (Każdy z nich po 30 hp), które atakują wrogie potwory oraz innych graczy w promieniu przykładowo 20 kratek (Lecz nie atakują swojego pana, czyli %player%, który je zrespił za pomocą różdżki).
Fajnie, gdyby różdżka posiadała cooldown 45 i gdy w lore różdżki pisałoby "Poziom 1"spawnuje ona 4 zombie, lecz gdy miałaby już w lore"Poziom 2"spawnuje ona 5 zombie
Aaa i jeszcze jedno, jeżeli jest to dla was łatwiejsze może być to też zombie z pluginu mythic mobs.
Z góry dziękuję za pomoc <3
Pytanie
MyLand 1
Witam czy jest ktoś w stanie napisać mi skrypt na różdżkę przywoływania zombie?
Poniżej opisałem tę różdżkę :)
Wersja skript 2.5
Wersja serwera Spigot 1.16.3
Opis: Po kliknięciu PPM różdżka spawnuje wokół gracza 4 zombiaki (Każdy z nich po 30 hp), które atakują wrogie potwory oraz innych graczy w promieniu przykładowo 20 kratek (Lecz nie atakują swojego pana, czyli %player%, który je zrespił za pomocą różdżki).
Fajnie, gdyby różdżka posiadała cooldown 45 i gdy w lore różdżki pisałoby "Poziom 1" spawnuje ona 4 zombie, lecz gdy miałaby już w lore "Poziom 2" spawnuje ona 5 zombie
Aaa i jeszcze jedno, jeżeli jest to dla was łatwiejsze może być to też zombie z pluginu mythic mobs.
Z góry dziękuję za pomoc <3
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi