Kr4ys 1 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Potrzebuję pomocy ponieważ mam serwer na 1.16.1 i wygrałem skript-reflect Ale serwer nie odczytuje go, tak jak by go wgl nie było, a w konsoli nic nie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Teraz, Kr4ys napisał: Potrzebuję pomocy ponieważ mam serwer na 1.16.1 i wygrałem skript-reflect Ale serwer nie odczytuje go, tak jak by go wgl nie było, a w konsoli nic nie pokazuje Podaj: silnik serwera wraz z wersją serwera wersję Skripta wszystkie dodatki do Skripta wraz z ich wersjami wszelkie błędy pokazujące się przy przeładowaniu skryptu i podczas jego wykonywania Powiedz również co próbowałeś zrobić w związku z tym? Czy pobrałeś ponownie plugin? Opisz skąd go pobrałeś, gdzie go wrzuciłeś, co z nim robisz itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kr4ys 1 Opublikowano 27 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Silnik paper spigot wersja 1.16.1 Plugin to: skript-reflect 2.1.0 Problem i wrzuciłem do folderu plugins zrestartowalem serwer i wychodzę w folder plugins i on tam jest ale nie ma folderu skript, a jak wpisuje /pl na serwerze to nie pokazuje się że jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 2 minuty temu, Kr4ys napisał: Silnik paper spigot wersja 1.16.1 Plugin to: skript-reflect 2.1.0 Problem i wrzuciłem do folderu plugins zrestartowalem serwer i wychodzę w folder plugins i on tam jest ale nie ma folderu skript, a jak wpisuje /pl na serwerze to nie pokazuje się że jest Nie podałeś wszystkiego o co cię prosiłem. Nie masz folderu Skript? Odpowiedz na wszystkie powyższe pytania, inaczej nie będę w stanie ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kr4ys 1 Opublikowano 27 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Wygrałem plik skript Ale nie stworzył mi się folder skript A plugin skript pobralem ze strony spigotmc.org Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 324 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 13 minut temu, Kr4ys napisał: Silnik paper spigot To w końcu paper czy spigot? 3 minuty temu, Kr4ys napisał: A plugin skript pobralem ze strony spigotmc.org Skripta nie ma na spigotmc, jest tylko na githubie. Pokaż screenshot komendy /pl. Dodatkowo, zalecam przejść na wersję 1.16.4 z silnikiem tuinity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 4 minuty temu, Kr4ys napisał: Wygrałem plik skript Ale nie stworzył mi się folder skript Odpowiedz-na-moje-pytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kr4ys 1 Opublikowano 27 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 kurde nie mogę dodać zdjęcia było by łatwiej Ale pobralem plugin plugin-reflect 2.1.0 i dałem go do folderu plugins I nie mam folderu skript Plugin pobralem ze strony spigotmc.org/resources/skript-reflect.82259/ Ja mam silnik paperspigot na wersję 1.16.1 36 minut temu, Kormic napisał: Nie podałeś wszystkiego o co cię prosiłem. Nie masz folderu Skript? Odpowiedz na wszystkie powyższe pytania, inaczej nie będę w stanie ci pomóc. Już mam wszystko okey Temat zamknięty Dzięki Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kr4ys 1
Potrzebuję pomocy ponieważ mam serwer na 1.16.1 i wygrałem skript-reflect Ale serwer nie odczytuje go, tak jak by go wgl nie było, a w konsoli nic nie pokazuje
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi