Kr4ys 1 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Witam serdecznie napisze mi ktoś skrypt na /rangi Chodzi mi dokładnie o to że jak się napisze /rangi to wyskoczy gui gdzie będą pokazane rangi: Vip, Svip, Sponor i jak się kliknie w daną rangę to pokazuje że ma np. Dostęp do strefy vip komendy np. /feed, /kit Bardzo proszę o pomoc wersja to 1.16.1 Z góry dziękuję i dobrej nocy życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 3 minuty temu, Kr4ys napisał: Witam serdecznie napisze mi ktoś skrypt na /rangi Chodzi mi dokładnie o to że jak się napisze /rangi to wyskoczy gui gdzie będą pokazane rangi: Vip, Svip, Sponor i jak się kliknie w daną rangę to pokazuje że ma np. Dostęp do strefy vip komendy np. /feed, /kit Bardzo proszę o pomoc wersja to 1.16.1 Z góry dziękuję i dobrej nocy życzę Proszę, skrypt nietestowany. Wymagany dodatek skript-reflect. Pamiętaj na przyszłość, że zlecenia dot. skryptów składamy w dziale "Skript > Zlecenia". command /rangi: trigger: open chest inventory with 3 rows named "&6&lRangi" to player set slot (integers between 0 and 26) of player's current inventory to white stained glass pane named " " set slot (integers between 9 and 17) of player's current inventory to gray stained glass pane named " " set slot 10 of player's current inventory to iron block named "&fVIP" with lore "&7Kliknij, aby otrzymać więcej informacji!" set slot 13 of player's current inventory to gold block named "&eSVIP" with lore "&7Kliknij, aby otrzymać więcej informacji!" set slot 16 of player's current inventory to diamond block named "&bSponsor" with lore "&7Kliknij, aby otrzymać więcej informacji!" on inventory click: event.getView().getTitle().equals("&6&lRangi") clicked inventory is not player's inventory cancel event if clicked slot is 10: send "&fVIP:" to player send "" to player send " &7- &6Fly" to player send " &7- &6Komenda /sklep" to player else if clicked slot is 13: send "&eSVIP:" to player send "" to player send " &7- &6Fly" to player send " &7- &6Komenda /sklep" to player else if clicked slot is 16: send "&bSponsor:" to player send "" to player send " &7- &6Fly" to player send " &7- &6Komenda /sklep" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kr4ys 1 Opublikowano 27 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 10 godzin temu, Kormic napisał: Proszę, skrypt nietestowany. Wymagany dodatek skript-reflect. Pamiętaj na przyszłość, że zlecenia dot. skryptów składamy w dziale "Skript > Zlecenia". command /rangi: trigger: open chest inventory with 3 rows named "&6&lRangi" to player set slot (integers between 0 and 26) of player's current inventory to white stained glass pane named " " set slot (integers between 9 and 17) of player's current inventory to gray stained glass pane named " " set slot 10 of player's current inventory to iron block named "&fVIP" with lore "&7Kliknij, aby otrzymać więcej informacji!" set slot 13 of player's current inventory to gold block named "&eSVIP" with lore "&7Kliknij, aby otrzymać więcej informacji!" set slot 16 of player's current inventory to diamond block named "&bSponsor" with lore "&7Kliknij, aby otrzymać więcej informacji!" on inventory click: event.getView().getTitle().equals("&6&lRangi") clicked inventory is not player's inventory cancel event if clicked slot is 10: send "&fVIP:" to player send "" to player send " &7- &6Fly" to player send " &7- &6Komenda /sklep" to player else if clicked slot is 13: send "&eSVIP:" to player send "" to player send " &7- &6Fly" to player send " &7- &6Komenda /sklep" to player else if clicked slot is 16: send "&bSponsor:" to player send "" to player send " &7- &6Fly" to player send " &7- &6Komenda /sklep" to player dodałem skrypt i jak wpisuję /rangi to pokazuje mi że nie ma takiej komendy dałem go do notatnika i zapisałem jako rangi a jak wpisuję na serwerze /sk reload rangi to pisze mi "nie mogę znaleźć skryptu rangi w folderze skryptów dodam jeszcze że w konsoli mi wyskakuje to "Nie znaleziono żadnych skryptów, może powinieneś coś napisać;) (config.sk, wiersz 188: bazy danych: ')" Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kr4ys 1 Opublikowano 27 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Ok, sam naprawiłem Dzięki temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 27 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kr4ys 1
Witam serdecznie napisze mi ktoś skrypt na /rangi
Chodzi mi dokładnie o to że jak się napisze /rangi to wyskoczy gui gdzie będą pokazane rangi: Vip, Svip, Sponor i jak się kliknie w daną rangę to pokazuje że ma np. Dostęp do strefy vip komendy np. /feed, /kit
Bardzo proszę o pomoc wersja to 1.16.1
Z góry dziękuję i dobrej nocy życzę
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi