giteczek12PL 1 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 (edytowane) Mam problem, otoz przy loopowaniu wszystkich enchantow na trzymanym przez gracza mieczu. Przy reloadzie skriptu wyskakuje mi blad cant understand this loop. loop all enchantments of player's held item: 1.8, Skript 2.2 fixes v8b Edytowane 26 grudnia 2020 przez giteczek12PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Teraz, giteczek12PL napisał: Mam problem, otoz przy loopowaniu wszystkich enchantow na trzymanym przez gracza mieczu. Przy reloadzie skriptu wyskakuje mi blad cant understand this loop. loop all enchantments of player's held item: Usuń 'all' i spróbuj ponownie. Jeżeli nie zadziała, pokaż cały kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giteczek12PL 1 Opublikowano 26 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 (edytowane) Probowalem juz wszystkiego. np. set {_i} to player's held item loop all enchantments of {_i}: rowniez to co ty napisales. Nie mam pojecia jak to zrobic. Edytowane 26 grudnia 2020 przez xNightPower_ Naprawiam formatowanie na ciemnym stylu, umieszczam kod w code. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giteczek12PL 1 Opublikowano 26 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Problem rozwiazany, postanowilem zrobic to inaczej, dzieki za probe pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
giteczek12PL 1
Mam problem, otoz przy loopowaniu wszystkich enchantow na trzymanym przez gracza mieczu.
Edytowane przez giteczek12PLPrzy reloadzie skriptu wyskakuje mi blad cant understand this loop.
loop all enchantments of player's held item:
1.8, Skript 2.2 fixes v8b
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi