DeepesT 10 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Witam mam problem ze skryptem wyrzuca mi error o to on a to kawałek kodu gdzie owy błąd występuje Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dziękuję za Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Teraz, DeepesT napisał: Witam mam problem ze skryptem wyrzuca mi error o to on a to kawałek kodu gdzie owy błąd występuje Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dziękuję za Pomoc 1. W pierwszej linijce zamiast 'player's guild' spróbuj użyć 'player'. 2. Dlaczego splitujesz całą lokalizację na pojedyncze znaki? Jeżeli już to powinieneś je splitować na spacji. split at " " 3. Skoro to jest lokalizacja, lepiej ustawić ją do zmiennej i wysłać koordynat X oraz koordynat Z tej zmiennej. %x-loc of {_loc}% %z-loc of {_loc}% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeepesT 10
Witam mam problem ze skryptem wyrzuca mi error o to on a to kawałek kodu gdzie owy błąd występuje Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dziękuję za Pomoc
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi