MineRP 17 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 /wygenerujkod - generuje Ci kod /ustawrange <kod> <ranga> - ustawia <kod>, że da on <rangę> osobie, która go użyje /odbierz <kod> - jeżeli kod tej rangi został ustawiony, daje Ci tą rangę pexem i ten kod już jest nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 (edytowane) 12 minut temu, MineRP napisał: /wygenerujkod - generuje Ci kod /ustawrange <kod> <ranga> - ustawia <kod>, że da on <rangę> osobie, która go użyje /odbierz <kod> - jeżeli kod tej rangi został ustawiony, daje Ci tą rangę pexem i ten kod już jest nieaktywny Proszę, oto skrypt. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem zamysł skryptu. EDIT: Skrypt nie był testowany, aczkolwiek widzę, że pojawi się ostrzeżenie w linijce nr 3, gdyż zapomniałem zamiast ostatniego przecinka dać 'and'. Edytowane 26 grudnia 2020 przez Kormic MineRP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 26 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MineRP 17
/wygenerujkod - generuje Ci kod
/ustawrange <kod> <ranga> - ustawia <kod>, że da on <rangę> osobie, która go użyje
/odbierz <kod> - jeżeli kod tej rangi został ustawiony, daje Ci tą rangę pexem i ten kod już jest nieaktywny
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi