xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Nie Wiem Co Zrobilem Zle Po Zalozeniu Seta Nic Sie Nie Dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Axiorek 1 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 (edytowane) daj na koncu tylko and, reszta w przecinkach np: "twojlore", "twojlore", "twojlore" and "twoj lore" Edytowane 23 grudnia 2020 przez Axiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 6 minut temu, xXx_Xpedii_xXx napisał: Nie Wiem Co Zrobilem Zle Po Zalozeniu Seta Nic Sie Nie Dzieje Najpierw sprawdzasz czy gracz nosi zbroję skórzaną, a zaraz po tym sprawdzasz czy ma na sobie zbroję diamentową. Oczywiście to nie ma sensu. xXx_Xpedii_xXx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Xpedii_xXx 10 Opublikowano 24 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2020 12 godzin temu, Kormic napisał: Najpierw sprawdzasz czy gracz nosi zbroję skórzaną, a zaraz po tym sprawdzasz czy ma na sobie zbroję diamentową. Oczywiście to nie ma sensu. ahh no tak! ale ja jestem glupi! :'D Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 24 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xXx_Xpedii_xXx 10
Nie Wiem Co Zrobilem Zle
Po Zalozeniu Seta Nic Sie Nie Dzieje
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi