kamillolds 0 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Wiem że to nie na temat ale zna ktoś kontakt emailowy do strony SpigotMC bo na SpigotMc dostąłem bana na IP za nic nic nie przeklinałem nic złego nie robiłem dostałem bana na stronce SpigotMc za nic Zna ktoś do nich kontakt emailowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 12 minut temu, kamillolds napisał: Wiem że to nie na temat ale zna ktoś kontakt emailowy do strony SpigotMC bo na SpigotMc dostąłem bana na IP za nic nic nie przeklinałem nic złego nie robiłem dostałem bana na stronce SpigotMc za nic Zna ktoś do nich kontakt emailowy Z tego co mi wiadomo to to jest Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Skoro wiesz, że to nie na temat to dlaczego nie założyłeś wątku w innym, bardziej odpowiednim dziale albo na czatboxie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiktorm12 104 Opublikowano 23 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamillolds 0
Wiem że to nie na temat ale zna ktoś kontakt emailowy do strony SpigotMC bo na SpigotMc dostąłem bana na IP za nic nic nie przeklinałem nic złego nie robiłem dostałem bana na stronce SpigotMc za nic Zna ktoś do nich kontakt emailowy
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi