MineRP 17 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Czemu jak klikam F1 na serwerze to nadal widze nicki graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, MineRP napisał: Czemu jak klikam F1 na serwerze to nadal widze nicki graczy? Czy posiadasz jakiś plugin/skrypt ustawiający display name? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Czy posiadasz jakiś plugin/skrypt ustawiający display name? Już sam nie jestem pewien tyle tego jest, ale możliwe, bo jest jakiś plugin, że /nick <coś> i ustawia na taki nick, aczkolwiek nie wiem czy to nie z essentials. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 (edytowane) Teraz, MineRP napisał: Już sam nie jestem pewien tyle tego jest, ale możliwe, bo jest jakiś plugin, że /nick <coś> i ustawia na taki nick, aczkolwiek nie wiem czy to nie z essentials. No cóż, najprawdopodobniej znalazłeś odpowiedź na swoje pytanie. Możesz dla testu wyczyścić display name gracza. Edytowane 19 grudnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MineRP 17 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: No cóż, najprawdopodobniej znalazłeś odpowiedź na swoje pytanie. Okazało się, że /nick to essentials. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 19 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Z tego co widzę, autor znalazł odpowiedź na swoje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MineRP 17
Czemu jak klikam F1 na serwerze to nadal widze nicki graczy?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi