Skocz do zawartości
  • 0

MiniGameCore

MrNygus

Pytanie

Szukam/zlecę napisanie skryptu na najnowsze wersje MC(aktualne addony).
Skrypt miałby posiadać wszystkie potrzebne do stworzenia miniger systemy.
Party, regeneracja map(multiverse), tworzenie aren, autojoin, możliwość dopisania w innych skryptach funkcjonalności(coś do weryfikacji jaka to minigra i czy w ogole gracz jest w minigrze), solo, team, nagroda, tablist z lista graczy z minigry, spectate, 

Propozycje proszę pisać w komentarzach. Można dopisać jakie funkcjonalności byście w skrypcie zawarli. 
Chodzi tylko o podstawę, która dopuści do rozwinięcia i podpięcia innych skryptów do danego typu minigry:
gravity, skywars, the walls, survival games, auta

Mam do wglądu skript: Brave SkyWars(na stare wersje MC)

https://skript.pl/temat/43808-minigamecore/

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
4 godziny temu, MrNygus napisał:

Szukam/zlecę napisanie skryptu na najnowsze wersje MC(aktualne addony).
Skrypt miałby posiadać wszystkie potrzebne do stworzenia miniger systemy.
Party, regeneracja map(multiverse), tworzenie aren, autojoin, możliwość dopisania w innych skryptach funkcjonalności(coś do weryfikacji jaka to minigra i czy w ogole gracz jest w minigrze), solo, team, nagroda, tablist z lista graczy z minigry, spectate, 

Propozycje proszę pisać w komentarzach. Można dopisać jakie funkcjonalności byście w skrypcie zawarli. 
Chodzi tylko o podstawę, która dopuści do rozwinięcia i podpięcia innych skryptów do danego typu minigry:
gravity, skywars, the walls, survival games, auta

Mam do wglądu skript: Brave SkyWars(na stare wersje MC)

1. Jak na tak wielki skrypt opis zlecenia jest dość lakoniczny. Opisz więcej rzeczy, gdyż skrypt niewątpliwie będzie długi (a nawet bardzo długi).

2. Mówimy tutaj o wykonaniu zlecenia za darmo? Jeżeli tak, muszę cię zmartwić. Skrypt sam w sobie zajmie nie mniej niż 1000 linijek. Skoro chcesz, aby ktoś to wykonał, podejrzewam, że nie obędzie się bez zapłaty za wykonanie roboty.

3. Na twoim miejscu w ogóle nie prosiłbym o skrypt, a poszukałbym pluginów, które pozwolą ci stworzyć podstawy pod twój serwer.

• Plugin na party? Istnieje.
  • Na regenerację map? Szczerze nie wiem co masz na myśli poprzez MultiVerse, ale coś na pewno się znajdzie.
  • Plugin na tworzenie aren? Też zapewne istnieje. Nawet jeżeli nie, wykonanie takiego pluginu nie jest niczym trudnym, wystarczy podpiąć się pod API WorldEdita.
  • Autojoin? Nie wiem co masz na myśli, jedyne co mi przychodzi do głowy to jakaś modyfikacja.
  • Możliwość dopisania w innych skryptach funkcjonalności... czyli trzeba stworzyć jakieś API, które będzie w stanie zwracać różne wartości.

Większość z wymienionych przez ciebie rzeczy zawierają przeciętne Bed Wars, Sky Wars itd.

Dodam na koniec, że tworzenie całego serwera minigier na skryptach jest okropnym pomysłem. 

Edytowane przez Kormic
https://skript.pl/temat/43808-minigamecore/#findComment-274448