Usunięty#31276 2 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Siema ostatnio pytałem się o kit w gui działało ale się popsuło ;< Więc ktoś mi zrobi skrypt na kity w gui? Chciałbym aby znalazło się tam: » kit start » kit vip » kit vip+ » kit sponsor » kit sponsor+ » permisje do kit start, vip, vip+, sponsor, sponsor+ » gdy wchodzę w np. vip przenosi mnie do nowego gui i mogę wziąć itemy z gui » klikam w np. vip i wyskakuje mi błąd np. zaczekaj 10 minut aby odebrać kolejny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Teraz, Szygran napisał: Siema ostatnio pytałem się o kit w gui działało ale się popsuło ;< Więc ktoś mi zrobi skrypt na kity w gui? Chciałbym aby znalazło się tam: » kit start » kit vip » kit vip+ » kit sponsor » kit sponsor+ » permisje do kit start, vip, vip+, sponsor, sponsor+ » gdy wchodzę w np. vip przenosi mnie do nowego gui i mogę wziąć itemy z gui » klikam w np. vip i wyskakuje mi błąd np. zaczekaj 10 minut aby odebrać kolejny zestaw 1. Nie ten dział. Zlecenia składamy w dziale "Zlecenia". 2. Zamiast tworzyć nowe zlecenie, pokaż skrypt z poprzedniego zlecenia, będzie znacznie prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 (edytowane) 11 minut temu, Kormic napisał: 1. Nie ten dział. Zlecenia składamy w dziale "Zlecenia". 2. Zamiast tworzyć nowe zlecenie, pokaż skrypt z poprzedniego zlecenia, będzie znacznie prościej. Edytowane 15 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod na code.skript.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 Kormic 1921 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 No i kofeiniarz namieszał ci we łbie z tymi komendami i cooldownem... Dlaczego używasz do formatowania GUI SkQuery, a nie Skripta? Te pierwsze jest stare i zbugowane. CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: No i kofeiniarz namieszał ci we łbie z tymi komendami i cooldownem... Dlaczego używasz do formatowania GUI SkQuery, a nie Skripta? Te pierwsze jest stare i zbugowane. używam skript Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Teraz, Szygran napisał: używam skript Format slot pochodzi z SkQuery, nie ze Skripta. Zalecam przejść na te drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Format slot pochodzi z SkQuery, nie ze Skripta. Zalecam przejść na te drugie. ok a jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Teraz, Szygran napisał: ok a jak? https://wiki.skript.pl/GUI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#31276 2
Siema ostatnio pytałem się o kit w gui działało ale się popsuło ;<
Więc ktoś mi zrobi skrypt na kity w gui?
Chciałbym aby znalazło się tam:
» kit start
» kit vip
» kit vip+
» kit sponsor
» kit sponsor+
» permisje do kit start, vip, vip+, sponsor, sponsor+
» gdy wchodzę w np. vip przenosi mnie do nowego gui i mogę wziąć itemy z gui
» klikam w np. vip i wyskakuje mi błąd np. zaczekaj 10 minut aby odebrać kolejny zestaw
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi