XpediiXII 1 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) Potrzebuje Skrypt Komenda : /poradnik Gdy Sie Ja Wpisze Teleportuje Cie W Miejsce Pisze cos na chacie (tylko do ciebie) i po 5 sekundach teleportuje dalej Wystarczy 1 Kod ja se potem skopiuje zeby pare razy teleportowalo i zeby wykrywalo swiat (World) Dzieki! Edytowane 14 grudnia 2020 przez XpediiXII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Teraz, XpediiXII napisał: Potrzebuje Skrypt Komenda : /poradnik Gdy Sie Ja Wpisze Teleportuje Cie W Miejsce Pisze cos na chacie (tylko do ciebie) i po 5 sekundach teleportuje dalej Wystarczy 1 Kod ja se potem skopiuje zeby pare razy teleportowalo i zeby wykrywalo swiat (World) Dzieki! Zlecenia składamy w dziale "Skript > Zlecenia". Pamiętaj o tym na przyszłość. Proszę, oto skrypt. command /poradnik: trigger: teleport player to location at (100, 100, 100) in world "world" send "Wiadomość" to player wait 5 seconds teleport player to location at (100, 100, 100) in world "world" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XpediiXII 1 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Zlecenia składamy w dziale "Skript > Zlecenia". Pamiętaj o tym na przyszłość. Proszę, oto skrypt. command /poradnik: trigger: teleport player to location at (100, 100, 100) in world "world" send "Wiadomość" to player wait 5 seconds teleport player to location at (100, 100, 100) in world "world" Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XpediiXII 1
Potrzebuje Skrypt
Edytowane przez XpediiXIIKomenda : /poradnik
Gdy Sie Ja Wpisze
Teleportuje Cie W Miejsce
Pisze cos na chacie (tylko do ciebie)
i po 5 sekundach teleportuje dalej
Wystarczy 1 Kod ja se potem skopiuje zeby pare razy teleportowalo
i zeby wykrywalo swiat (World)
Dzieki!
4 odpowiedzi na to pytanie