PESA_GAMING_COM 1 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Niestety wyskakuje mi błąd on load: execute console command "title @a actionbar {"text":"hello"}" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Teraz, PESA_GAMING_COM napisał: Niestety wyskakuje mi błąd on load: execute console command "title @a actionbar {"text":"hello"}" Jeżeli chcemy użyć cudzysłowów w tekście (w tym przypadku w komendzie), należy je podwoić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PESA_GAMING_COM 1 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Thx temat do zamknięcia Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PESA_GAMING_COM 1
Niestety wyskakuje mi błąd
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi