offonoff 0 Opublikowano 13 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) Jak zrobic tak, abym dawal ten itemek innej osobie? (chodzi mi o command/ excalibur [<player>]), mam problem wlasnie z /give (z ta linijka) command /excalibur: permission: essentials.item1 trigger: execute console command "/give %player% diamondsword 1 name:&e&oExcalibur lore:&fDiamond_Sword|&6&oDescription:_&fWlasnosc&f_%player%|&fPlayers_Killed:_0|&fStrange_Weapon:_%{id.exc}%" Add 1 to {id.exc} Edytowane 14 grudnia 2020 przez xNightPower_ Kod umieszczaj w code, nie w cytacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 13 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, offonoff napisał: Jak zrobic tak, abym dawal ten itemek innej osobie? (chodzi mi o command/ excalibur [<player>]), mam problem wlasnie z /give (z ta linijka) Proszę. Pamiętaj, aby korzystać ze Skriptowych efektów, zawsze są lepsze od wykonywania komend przez konsolę. command /excalibur [<player>]: permission: essentials.item1 trigger: if arg-1 is not set: send "&cPodaj gracza!" to sender stop give arg-1 diamond sword named "&e&oExcalibur" with lore "&fDiamond Sword" and "&6&oDescription: &fWlasnosc&f %arg-1%" and "&fPlayers Killed: 0" and "&fStrange Weapon: %{id.exc}%" add 1 to {id.exc} Edytowane 13 grudnia 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 offonoff 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Właśnie mi nie działa przez Skriptowe efekty ;/ Da rade zmienić to give na tamtą komendę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 5 minut temu, offonoff napisał: Właśnie mi nie działa przez Skriptowe efekty ;/ Da rade zmienić to give na tamtą komendę? Dlaczego nie działają? Którą posiadasz wersję serwera oraz Skripta? Jaki posiadasz silnik serwera? Czy są błędy w podesłanym przeze mnie skrypcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 offonoff 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, Kormic napisał: Dlaczego nie działają? Którą posiadasz wersję serwera oraz Skripta? Jaki posiadasz silnik serwera? Czy są błędy w podesłanym przeze mnie skrypcie? Spigot 1.8.8, nie pamiętam dokładnie, ale jest to jedna ze starszych wersji Skripta, bo z resztą mi jakieś błędy wyskakiwały i z tego co widze nie obsługuje ta wersja tego Edytowane 14 grudnia 2020 przez offonoff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Teraz, offonoff napisał: Spigot 1.8.8, nie pamiętam dokładnie, ale jest to jedna ze starszych wersji Skripta, bo z resztą mi jakieś błędy wyskakiwały i z tego co widze nie obsługuje ta wersja tego W takim razie wpisz na serwerze komendę "/ver Skript" i podaj wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 offonoff 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: W takim razie wpisz na serwerze komendę "/ver Skript" i podaj wersję. Ale właśnie ten Skript takiej komendy nie posiada xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Teraz, offonoff napisał: Ale właśnie ten Skript takiej komendy nie posiada xd To jest przecież komenda z czystego Minecrafta. /version Skript również nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 2 minuty temu, offonoff napisał: Ale właśnie ten Skript takiej komendy nie posiada xd Chwila co? Jak Skript nie może mieć takiej komendy skoro to komenda pochodząca z silnika? Musisz ją mieć na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 offonoff 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, jhgggg napisał: Chwila co? Jak Skript nie może mieć takiej komendy skoro to komenda pochodząca z silnika? Musisz ją mieć na 100% 4 minuty temu, Kormic napisał: To jest przecież komenda z czystego Minecrafta. /version Skript również nie ma? Edytowane 14 grudnia 2020 przez xNightPower_ Zamieniam link w obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, offonoff napisał: Komenda istnieje ale masz pewnie skrypt lub plugin blokujący pisanie tej komendy.. Podaj liste wszystkich twoich pluginów Edytowane 14 grudnia 2020 przez xNightPower_ Naprawiam cytat. CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 offonoff 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 1 minutę temu, jhgggg napisał: Komenda istnieje ale masz pewnie skrypt lub plugin blokujący pisanie tej komendy.. Podaj liste wszystkich twoich pluginów Nie mam żadnego pluginu, ani skryptu, który może to blokować, jedynie co to spowolnienie czatu jest i zablokowane niektóre komendy, ale nie blokowałem /version Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Ehh.. Musisz mieć. Ta komenda jest w silniku więc jakim cudem ty jej niby nie masz? Spróbuj przez konsole wykonać tą komende lub /bukkit:version Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 offonoff 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 3 minuty temu, jhgggg napisał: Ehh.. Musisz mieć. Ta komenda jest w silniku więc jakim cudem ty jej niby nie masz? Spróbuj przez konsole wykonać tą komende lub /bukkit:version Działa, 2.1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 (edytowane) Zaaktualizuj plugin do najnowszej wersji - użyj forku Matocolotoe Skript 1.8, zapamiętaj zrobić kopie folderu Skript i go usunąć, usuń również zbugowany WildSkript jeżeli takowy posiadasz. Edytowane 14 grudnia 2020 przez jhgggg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Mała poprawka skryptu command /excalibur [<player=%player%>]: permission: essentials.item1 trigger: add 1 to {id.exc} add diamond sword named "&e&oExcalibur" with lore "&fDiamond Sword" and "&6&oDescription: &fWlasność&f %arg-1%" and "&fPlayers Killed: 0" and "&fStrange Weapon: %{id.exc}%" to arg-1's inventory Skrócony kod + nie wywali <none> w id przy pierwszym wpisaniu komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 offonoff 0 Opublikowano 14 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 command /excalibur [<player>]: permission: essentials.item1 trigger: execute console command "/give %arg-1% diamondsword 1 name:&e&oExcalibur lore:&fDiamond_Sword|&6&oDescription:_&fWlasnosc&f_%arg-1%|&fPlayers_Killed:_0|&fStrange_Weapon:_%{id.exc}%" Add 1 to {id.exc} Sam przerobiłem, i zadziałało, temat do zamknięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 14 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
offonoff 0
Jak zrobic tak, abym dawal ten itemek innej osobie? (chodzi mi o command/ excalibur [<player>]), mam problem wlasnie z /give (z ta linijka)
Kod umieszczaj w code, nie w cytacie.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi