MArco 0 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Cytat mój kolega zapomnial sowjego hasła i nie może sie zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1922 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Teraz, MArco napisał: mój kolega zapomnial sowjego hasła i nie może sie zalogować. 1. To jest dział Skript i tutaj wątki dotyczą pluginu Skript. 2. Jakie hasło? O czym konkretnie mowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MArco 0 Opublikowano 11 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 sorki nie widziałam bo nie do końca wszystko ogarniam. Mój kolega zapomniał swojego hasła na serwerze derpMC i teraz nie może sie zalogować. Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1922 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Teraz, MArco napisał: sorki nie widziałam bo nie do końca wszystko ogarniam. Mój kolega zapomniał swojego hasła na serwerze derpMC i teraz nie może sie zalogować. Co robić? Ach, polska, bazarowa wersja Hypixela... Chyba tam od czegoś mają pomocników, nieprawdaż? Zapytaj ich, oni ci najlepiej doradzą. Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanMaruda 623 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 XD Napisz może na forum serwera derpMC? TERAZ SIĘ NA NIM NIE ZNAJDUJESZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1922 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 Teraz, PanMaruda napisał: XD Napisz może na forum serwera derpMC? TERAZ SIĘ NA NIM NIE ZNAJDUJESZ. Z tego co mi wiadomo to oni mają to zrobione dość hermetycznie, tzn. aby zalogować się na ich forum, musisz użyć passów z serwera, co jest dość zabawne. Dodam, że na tym serwerze zmiana hasła jest płatna, co potęguje absurd sytuacji. 4 minuty temu, MArco napisał: sorki nie widziałam bo nie do końca wszystko ogarniam. Mój kolega zapomniał swojego hasła na serwerze derpMC i teraz nie może sie zalogować. Co robić? Tak jak mówiłem, wyręcz kolegę, napisz do pomocnika i zapytaj co ma zrobić w takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 11 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2020 @MArco witaj, znajdujesz się na forum skript.pl, a nie na innym serwerze. Te forum dotyczy raczej pluginu skript, nie ma tutaj administracji każdego serwera. Zalecam zapoznanie się z informacjami dotyczącymi forum - regulaminem itp, przed pisaniem takich tematów, które są zbędne a wręcz absurdalne. Do tego nie wiem jak tutaj się znalazłeś. Nie rozumiem co te forum ma wspólnego z d****c.pl Ten temat został przeniesiony do kosza! bludis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi