Siemka,
Potrzebuje pomocy w skrypcie
Mam napisany cały kod wraz ze zmiennymi, ale gdy ustawiam to w kodzie to nie zbyt to działa.
Jezeli jest 5 to je ma zabierac i dawac beacon, ale gdy nawet mam te 5 tych coinsów to i tak pisze to co w else.
on inventory click:
inventory name of current inventory of player is "&2&lMC&6&lSquare&f&l.pl &8&l| &6&lKUPNO &8&l|":
clicked slot is 6:
if {sqcoin.kupio.%player%} is 5:
remove 5 from {sqcoin.kupio.%player%}
add 1 beacon to player's inventory
send "&2&lMC&6&lSquare&f&l.pl &8&l| &7- &aPomyślnie zakupiłeś &b&lBEACON &aza &6&lSquare&f&lCoinsy!"
else:
send "&2&lMC&6&lSquare&f&l.pl &8&l| &7- &cNie masz wystarczająco &6&lSquare&f&lCoinsów!"
Pytanie
TheFightaz 0
Siemka,
Potrzebuje pomocy w skrypcie
Mam napisany cały kod wraz ze zmiennymi, ale gdy ustawiam to w kodzie to nie zbyt to działa.
Jezeli jest 5 to je ma zabierac i dawac beacon, ale gdy nawet mam te 5 tych coinsów to i tak pisze to co w else.
on inventory click: inventory name of current inventory of player is "&2&lMC&6&lSquare&f&l.pl &8&l| &6&lKUPNO &8&l|": clicked slot is 6: if {sqcoin.kupio.%player%} is 5: remove 5 from {sqcoin.kupio.%player%} add 1 beacon to player's inventory send "&2&lMC&6&lSquare&f&l.pl &8&l| &7- &aPomyślnie zakupiłeś &b&lBEACON &aza &6&lSquare&f&lCoinsy!" else: send "&2&lMC&6&lSquare&f&l.pl &8&l| &7- &cNie masz wystarczająco &6&lSquare&f&lCoinsów!"
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi