Skocz do zawartości
  • 0

Skrypcik!

Zima
 Udostępnij

Pytanie

Siemka dzisiaj proszę was o napisanie mi skryptu na to że gdy klikne PPM na emeralda nazwanego "&7&kXX &7 &4&lKrysztal WIELKIEJ SILY! &7&kkXX" z opisem &7Krysztal ten pozwala o wiele &4&lMOCNIEJ &7sie bic!" abym dostal efekt sily 5 na 20 sekund!

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Teraz, Zima napisał:

Siemka dzisiaj proszę was o napisanie mi skryptu na to że gdy klikne PPM na emeralda nazwanego "&7&kXX &7 &4&lKrysztal WIELKIEJ SILY! &7&kkXX" z opisem &7Krysztal ten pozwala o wiele &4&lMOCNIEJ &7sie bic!" abym dostal efekt sily 5 na 20 sekund!

Proszę.

on right click:
	player's tool is emerald named "&7&kXX &7 &4&lKrysztal WIELKIEJ SILY! &7&kkXX" with lore "&7Krysztal ten pozwala o wiele &4&lMOCNIEJ &7sie bic!"
	apply potion of strength 5 to player for 20 seconds

• 0
20 minut temu, Kormic napisał:

Proszę.

on right click:
	player's tool is emerald named "&7&kXX &7 &4&lKrysztal WIELKIEJ SILY! &7&kkXX" with lore "&7Krysztal ten pozwala o wiele &4&lMOCNIEJ &7sie bic!"

nie działa

• 0
Teraz, Zima napisał:

nie działa

Upewnij się, że posiadasz dokładnie taki emerald jak w skrypcie.

Tutaj masz pomocniczy skrypt. Daje on po wykonaniu komendy dokładnie ten sam emerald co w skrypcie powyżej.

command /emerald:
	trigger:
		give player emerald named "&7&kXX &7 &4&lKrysztal WIELKIEJ SILY! &7&kkXX" with lore "&7Krysztal ten pozwala o wiele &4&lMOCNIEJ &7sie bic!"

• 0
2 minuty temu, Kormic napisał:

Upewnij się, że posiadasz dokładnie taki emerald jak w skrypcie.

Tutaj masz pomocniczy skrypt. Daje on po wykonaniu komendy dokładnie ten sam emerald co w skrypcie powyżej.

command /emerald:
	trigger:
		give player emerald named "&7&kXX &7 &4&lKrysztal WIELKIEJ SILY! &7&kkXX" with lore "&7Krysztal ten pozwala o wiele &4&lMOCNIEJ &7sie bic!"

mam napewno taki sam bo mam gui z krysztalami i skopiowalem nazwe stamtad. A i ta komenda nie dziala blad wywala a tam bez bledu ale nie dizala

• 0
Teraz, Zima napisał:

mam napewno taki sam bo mam gui z krysztalami i skopiowalem nazwe stamtad. A i ta komenda nie dziala blad wywala a tam bez bledu ale nie dizala

Pokaż w takim razie ten błąd.

Wynika zapewne z twojej wersji Skripta lub tego, że źle wkleiłeś komendę do skryptu.

• 0
1 minutę temu, Kormic napisał:

Wynika zapewne z twojej wersji Skripta lub tego, że źle wkleiłeś komendę do skryptu.

skript 2.4 wersja 1.16.4 wklejone dobrze. A co do tego skryptu na emeralda po nacisnieciu PPM wez dodaj zeby zabieralo tego emeralda po nacisnieciu PPM

• 0
1 minutę temu, PanMaruda napisał:

zainstaluj skripta 2.5.1 - a silnik najlepiej paper - żadnego craftbukkita

'wez' może jakieś proszę napisz czasem

Ok, paper jest zainstalowany a Skripta zaraz zainstaluje :) 

• 0
Teraz, Zima napisał:

skript 2.4 wersja 1.16.4 wklejone dobrze. A co do tego skryptu na emeralda po nacisnieciu PPM wez dodaj zeby zabieralo tego emeralda po nacisnieciu PPM

Ponowię prośbę.

1 minutę temu, Kormic napisał:

Co do twojej wypowiedzi...

Teraz, Zima napisał:

skript 2.4 wersja 1.16.4

W takim razie możesz zaktualizować Skripta do wersji 2.5.2.

Teraz, Zima napisał:

A co do tego skryptu na emeralda po nacisnieciu PPM wez dodaj zeby zabieralo tego emeralda po nacisnieciu PPM

Już raz przy zleceniu napisałem, abyś na przyszłość pamiętał o zamieszczaniu w zleceniu wszystkiego co ma zawierać skrypt. Widocznie skutek podobny do rzucania grochem o ścianę.

on right click:
	set player's tool to (item amount of player's tool - 1) of player's tool

To jest ostatni raz kiedy coś dopisuję do skryptu. Jeżeli następnym razem znowu będziesz kazał coś dorzucić do skryptu, sam będziesz to robił.

• 0
4 minuty temu, Kormic napisał:

Ponowię prośbę.

Co do twojej wypowiedzi...

W takim razie możesz zaktualizować Skripta do wersji 2.5.2.

Już raz przy zleceniu napisałem, abyś na przyszłość pamiętał o zamieszczaniu w zleceniu wszystkiego co ma zawierać skrypt. Widocznie skutek podobny do rzucania grochem o ścianę.

on right click:
	set player's tool to (item amount of player's tool - 1) of player's tool

To jest ostatni raz kiedy coś dopisuję do skryptu. Jeżeli następnym razem znowu będziesz kazał coś dorzucić do skryptu, sam będziesz to robił.

Dzięki odkryłem błąd sam dziala ok, tylko nie zabiera rzeczy ale może sam to ustawię :) Dzięki bardzo za pomoc.

EDIT: Sam zrobiłem temat zamknięty dzięki za wszelaką pomoc!

Edytowane przez Zima

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...