Usunięty#19006 26 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 eluwina ogólnie robie plg na socialspya i zrobilem listenera ale cos nie dziala on XD @EventHandler public void onCmd(PlayerCommandPreprocessEvent event) { Player p = event.getPlayer(); String msg = event.getMessage(); if(!p.hasPermission("bcode.socialspy.bypass")) if(msg.startsWith("/")) { event.setCancelled(true); for(Player ops : Bukkit.getOnlinePlayers()) { if(ops.isOp()) { ops.sendMessage("§8[§9Server§8] Gracz §9 "+ p.getPlayer() + "§8wykonal komende§9 "+msg); } } } } } tak uzywam paragrafów (testowo) dla niewidomych bo chciałem tylko to przetestować (jeśli mi pomożecie to wtedy zmienie na chatutila lub ChatColor) kod jest bez błędów w IDE wykonuje komendy jako op i nie mam tej permisji (wiadomosc sie nie pojawia w ogóle) a i rejestruje to w mainie jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2 kerpson 534 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 1. zamień getPlayer() na .getName 2. Zamień if(msg.startsWith("/")) { na if(msg.split(" ")[0].startsWith("/")) { Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 8 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 żadnych błędów ale dalej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Godzinę temu, jhgggg napisał: eluwina ogólnie robie plg na socialspya i zrobilem listenera ale cos nie dziala on XD W linijce nr 5 brakuje nawiasu klamrowego otwierającego blok kodu, nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 8 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) a no rzeczywiście ;p;p;p;p jak wrócę z treningu to przetestuje (moje niedopatrzenie) Edytowane 8 grudnia 2020 przez jhgggg xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 8 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Dobra dzięki do zamknięcia działa idealnie (gdyby sie dało tylko 2 najlepsze odpowiedzi dać to bym dał dodatkowo kormicowi ale sie nie da peepoSadge) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#19006 26
eluwina ogólnie robie plg na socialspya i zrobilem listenera ale cos nie dziala on XD
tak uzywam paragrafów (testowo) dla niewidomych bo chciałem tylko to przetestować (jeśli mi pomożecie to wtedy zmienie na chatutila lub ChatColor)
kod jest bez błędów w IDE wykonuje komendy jako op i nie mam tej permisji (wiadomosc sie nie pojawia w ogóle) a i rejestruje to w mainie jak cos
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi