giteczek12PL 1 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) Witam, jak okreslic wiadomosc gracza, aby wiadomosc ukazywala sie w hologramie? display hologram with line "&f%message%" at player offset by 0.5, 0.5, 0.5 Edytowane 8 grudnia 2020 przez xNightPower_ Umieszczam kod w code, naprawiam czytelność tekstu na ciemnym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) Nie wiem jakiego dodatku używasz do hologramów, ale dobrze to zrobiłeś. Do wiadomości odnosimy się poprzez 'message'. Edytowane 8 grudnia 2020 przez xNightPower_ Naprawiam formatowanie na ciemnym stylu (w cytacie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giteczek12PL 1 Opublikowano 8 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 (edytowane) W sensie chodzi mi o event. On chat, nie dziala, nie wiem jakiego eventu uzyc ;/ Edytowane 8 grudnia 2020 przez giteczek12PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 giteczek12PL 1 Opublikowano 8 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Juz nie wazne, ogarnalem to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 8 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
giteczek12PL 1
Witam, jak okreslic wiadomosc gracza, aby wiadomosc ukazywala sie w hologramie?
Umieszczam kod w code, naprawiam czytelność tekstu na ciemnym stylu.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi