q1zZ_ 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 (edytowane) Napisał by ktoś skrypt na topke stworzonych bałwanów chodzi mi o to że np pod komendą /topka będą miejsca od 1 do 3 i tam nicki osób i ilość stworzonych bałwanów! Edytowane 7 grudnia 2020 przez q1zZ_ x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 chociaż byś wiadomości oznaczył jako rozwiązanie w tym i tamtym wątku on place of pumpkin: block below event-block is a snow block block below block below event-block is a snow block add 1 of diamond to inventory of player if {b::%player%} is not set: set {b::%player%} to 0 add 1 to {b::%player%} command topka: trigger: send createTop("b", 3) wymaga mojego skryptu pyratop reborn 4.3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 1 minutę temu, q1zZ_ napisał: Napisał by ktoś skrypt na topke stworzonych bałwanów chodzi mi o to że np pod komendą /topka będą miejsca od 1 do 3 i tam nicki osób i ilość stworzonych bałwanów! Proszę. Wymagana funkcja createTop() ze skryptu pyraTop REBORN, link znajdziesz w sygnaturze Pana Marudy. on place of pumpkin: block under event-block is snow block block 2 meters under event-block is snow block give player 1 diamond add 1 to {createdSnowmans::%player%} command /top: trigger: send createTop("createdSnowmans", 3, "&6[I]. &b[P]&7: &7[V]") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Napisał by ktoś skrypt na topke stworzonych bałwanów chodzi mi o to że np pod komendą /topka będą miejsca od 1 do 3 i tam nicki osób i ilość stworzonych bałwanów!
Edytowane przez q1zZ_x
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi