q1zZ_ 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Napisał by mi ktoś skrypt na to że jeśli gracz wytworzy bałwana na mapie to otrzymuje np 1 diament? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Teraz, q1zZ_ napisał: Napisał by mi ktoś skrypt na to że jeśli gracz wytworzy bałwana na mapie to otrzymuje np 1 diament? Proszę, oto skrypt. on place of pumpkin: block under event-block is snow block block 2 meters under event-block is snow block give player 1 diamond PanMaruda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 on place of pumpkin: block below event-block is a snow block block below block below event-block is a snow block add 1 of diamond to inventory of player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 q1zZ_ 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Dzięki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
q1zZ_ 0
Napisał by mi ktoś skrypt na to że jeśli gracz wytworzy bałwana na mapie to otrzymuje np 1 diament?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi