Uszatek 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Witam czy ma ktoś może poradnik albo gotowy skrypt na stawianą działkę która jest mniej więcej 32x32 z flagami na pvp deny i maks 1 na gracza do postawienia ponieważ potrzebuję do servera minecraft jeśli ktoś może mi pomóc prosze o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Teraz, Uszatek napisał: Witam czy ma ktoś może poradnik albo gotowy skrypt na stawianą działkę która jest mniej więcej 32x32 z flagami na pvp deny i maks 1 na gracza do postawienia ponieważ potrzebuję do servera minecraft jeśli ktoś może mi pomóc prosze o odpowiedź Poradnik? Proszę bardzo. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 326 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Możesz użyć plugin Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Uszatek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Uszatek 0
Witam czy ma ktoś może poradnik albo gotowy skrypt na stawianą działkę która jest mniej więcej 32x32 z flagami na pvp deny i maks 1 na gracza do postawienia
ponieważ potrzebuję do servera minecraft jeśli ktoś może mi pomóc prosze o odpowiedź
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi