Mendrzec 1 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 Hej, chcę sprawdzić czy gracz ma 32 bloków śniegu w EQ podczas urzywania komendy. Kod Poniżej. command /oddajbalwan <player=%player%>: permission: op trigger: if {q.snowOddaj.%arg 1%} is 1: loop items in %arg 1% inventory: if loop-item is 32 snow block: send "elo" to arg 1 stop if {q.snowOddaj.%arg 1%} is 0: send "&4Error: &eNie rozpocząłeś questa!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2 PanMaruda 617 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 (edytowane) if player has 32 of snow block: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 7 grudnia 2020 przez PanMaruda CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-3 CoFFeIN04 621 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 (edytowane) ojojoj, cóż to jest, po 1: co to za przerwy między linijkami po 2: zamiast spacji używaj tabów, będzie czytelniej po 3: if player has ILOSC of PRZEDMIOT: W twoim przypadku będzie to if arg-1 has 32 of snow block: Edytowane 7 grudnia 2020 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mendrzec 1 Opublikowano 7 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 VS Code coś takiego mi robi, te przerwy to SKRIPT mi dodał. I po 2 To zamiast Player Musi być arg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mendrzec 1 Opublikowano 7 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 (edytowane) Tak samo arg 1 musi być ale działa Do zamknięcia Edytowane 7 grudnia 2020 przez Mendrzec Do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 CoFFeIN04 621 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 1 minutę temu, Mendrzec napisał: VS Code coś takiego mi robi, te przerwy to SKRIPT mi dodał. I po 2 To zamiast Player Musi być arg 1 Skrypt raczej nie ingeruje w zawartość pliku, bynajmniej o tym nie słyszałem. Sam używam VS Code i mi tak nie robi, więc zalecam naprawić jakoś problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 PanMaruda 617 Opublikowano 7 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2020 2 minuty temu, Mendrzec napisał: Tak samo arg 1 musi być ale działa bo masz dziwnie argument zdefiniowany: <player=%player%> zostaw samo <player> i sprawdź wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mendrzec 1
Hej, chcę sprawdzić czy gracz ma 32 bloków śniegu w EQ podczas urzywania komendy. Kod Poniżej.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi