godnikumi 0 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Siemka poszukuje skryptu/pluginu coś typu CobbleX, aby można było go wytworzyć z 8x64 cobble i diament na środku, również aby dało się go zniszczyć tylko złotym kilofem Jeśli chodzi o wersję to wersja 1.15.2. Dziękuję za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 on load: clear {cxItems::*} add diamond to {cxItems::*} add cobblestone and cobblestone and cobblestone to {cxItems::*} #itd... command /cobblex [<text>]: trigger: if player has 8*9 of cobblestone and diamond: remove 8*9 of cobblestone from player remove diamond from player add emerald ore named "&6CobbleX" to player on place: if name of player's tool is "&6CobbleX": add location of event-block to {cx::*} on break: if {cx::*} contain location of event-block: if type of player's tool is gold pickaxe: remove location of event-block from {cx::*} drop (random element out of {cxItems::*}) at event-block stop cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 5 minut temu, godnikumi napisał: Siemka poszukuje skryptu/pluginu coś typu CobbleX, aby można było go wytworzyć z 8x64 cobble i diament na środku, również aby dało się go zniszczyć tylko złotym kilofem Jeśli chodzi o wersję to wersja 1.15.2. Dziękuję za każdą pomoc Skryptów na cobblex jest tyle co grzybów po deszczu, wystarczyłoby jedynie zmienić wygląd receptury. Użyj wyszukiwarki forum poprzez wpisanie frazy "cobblex", zobaczysz, że tego jest od cholery i jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godnikumi 0 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 23 minuty temu, xAxee napisał: on load: clear {cxItems::*} add diamond to {cxItems::*} add cobblestone and cobblestone and cobblestone to {cxItems::*} #itd... command /cobblex [<text>]: trigger: if player has 8*9 of cobblestone and diamond: remove 8*9 of cobblestone from player remove diamond from player add emerald ore named "&6CobbleX" to player on place: if name of player's tool is "&6CobbleX": add location of event-block to {cx::*} on break: if {cx::*} contain location of event-block: if type of player's tool is gold pickaxe: remove location of event-block from {cx::*} drop (random element out of {cxItems::*}) at event-block stop cancel event Nie można go stworzyć, i chodziło mi o to aby po położeniu zmieniał się w blok kamienia i działał jako stoniarka, usuwanie go za pomocą złotego kilofu działa, więc tylko problem w tworzeniu oraz tym kamieniu 19 minut temu, Kormic napisał: Skryptów na cobblex jest tyle co grzybów po deszczu, wystarczyłoby jedynie zmienić wygląd receptury. Użyj wyszukiwarki forum poprzez wpisanie frazy "cobblex", zobaczysz, że tego jest od cholery i jeszcze trochę. Rozumiem ale większość ma błędy oraz chodzi mi o wersję 1.15.2 w której dużo rzeczy się pozmieniało ://// Wstawiam w code Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Teraz, godnikumi napisał: Nie można go stworzyć, i chodziło mi o to aby po położeniu zmieniał się w blok kamienia i działał jako stoniarka, usuwanie go za pomocą złotego kilofu działa, więc tylko problem w tworzeniu oraz tym kamieniu No widzisz, a skąd my mamy wiedzieć co miałeś na myśli? Co prawda niektórzy ludzie uważają skrypterów za jakichś ludzi z supermocami, którzy potrafią w cudowny sposób tworzyć skrypty na komendę /pomoc, ale bez przesady, nie popadajmy w absurdy. Teraz, godnikumi napisał: Rozumiem ale większość ma błędy oraz chodzi mi o wersję 1.15.2 w której dużo rzeczy się pozmieniało ://// Jeżeli w skrypcie nie użyto starożytnych dodatków i nie jest w błędny sposób napisany, to nie powinno być z nim żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godnikumi 0 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: No widzisz, a skąd my mamy wiedzieć co miałeś na myśli? Co prawda niektórzy ludzie uważają skrypterów za jakichś ludzi z supermocami, którzy potrafią w cudowny sposób tworzyć skrypty na komendę /pomoc, ale bez przesady, nie popadajmy w absurdy. Jeżeli w skrypcie nie użyto starożytnych dodatków i nie jest w błędny sposób napisany, to nie powinno być z nim żadnych problemów. Rozumiem o co ci chodzi, lecz chciałem tylko spytać się czy ktoś ma już takowy skrypt lub czy mógłby ktoś napisać takowy, nie wymagam lecz prosiłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 5 minut temu, godnikumi napisał: Rozumiem o co ci chodzi, lecz chciałem tylko spytać się czy ktoś ma już takowy skrypt lub czy mógłby ktoś napisać takowy, nie wymagam lecz prosiłbym. Piszesz cobbleX a opisujesz teraz stoniarke skąd mamy wiedzieć co chciałeś... Napisałem to o co poprosiłeś czyli cobbleX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godnikumi 0 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 3 minuty temu, xAxee napisał: Piszesz cobbleX a opisujesz teraz stoniarke skąd mamy wiedzieć co chciałeś... Napisałem to o co poprosiłeś czyli cobbleX. Przepraszam, mój błąd faktycznie chodziło mi o stoniarke a nie CobbleX, błędne nazewnictwo... Mój błąd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, godnikumi napisał: Przepraszam, mój błąd faktycznie chodziło mi o stoniarke a nie CobbleX, błędne nazewnictwo... Mój błąd.. Jeżeli mowa o skryptach na stoniarki, istnieje ich jeszcze więcej na forum, nawet kilka moich się znajdzie. Jak to mawiają... szukaj, a znajdziesz. W przypadku braku posiadania umiejętności używania wyszukiwarki otwórz spoiler: Spoiler Wyszukaj frazę "site:skript.pl stoniarki" lub "site:skript.pl skrypt na stoniarki" Edytowane 6 grudnia 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
godnikumi 0
Siemka poszukuje skryptu/pluginu coś typu CobbleX, aby można było go wytworzyć z 8x64 cobble i diament na środku, również aby dało się go zniszczyć tylko złotym kilofem
Jeśli chodzi o wersję to wersja 1.15.2.
Dziękuję za każdą pomoc
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi