Yspar 13 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Hej, poszukuje osoby z dobrym głosem lektorskim, jeśli owy posiadasz odezwij się do mnie w prywatnej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanMaruda 616 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 mógłbyś opisać co chcesz nagrywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 52 minuty temu, Yspar napisał: Hej, poszukuje osoby z dobrym głosem lektorskim, jeśli owy posiadasz odezwij się do mnie w prywatnej wiadomości. Podobne pytanie co @up, dodatkowo czy przewidujesz jakieś wynagrodzenie? Ile czasu by to zajęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yspar 13 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 @Kormic Jasne, wiadomo. Wynagrodzenie w formie pieniężnej lub rangi na serwerze. @PanMaruda Jeśli chodzi o to co chce nagrać to wolałbym to omówić w prywatnej wiadomości, potrzebuje około 7 krótkich formułek, nie zajmie to dłużej niż 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanMaruda 616 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 10 minut temu, Yspar napisał: Jeśli chodzi o to co chce nagrać to wolałbym to omówić w prywatnej wiadomości, potrzebuje około 7 krótkich formułek, nie zajmie to dłużej niż 5 minut. No jeżeli nie chcesz publicznie to możesz wrzucić mnie i Kormica do grupowej wiadomości prywatnej i opisać tam co ci się marzy. A później się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yspar 13 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 3 minuty temu, PanMaruda napisał: No jeżeli nie chcesz publicznie to możesz wrzucić mnie i Kormica do grupowej wiadomości prywatnej i opisać tam co ci się marzy. A później się zobaczy. Posiadasz jakaś blokadę na wiadomości, nie można do Ciebie napisać;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yspar 13 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Rozwiązane, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1951 Opublikowano 6 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi