IgorM2008 10 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Witam czy ktoś mi poleci jakiś plugin na TAB nie pod rangi tylko pod Permisje typu że jak ktoś ma Permisje VIP.tab to będzie mieć jakiś prefix + kolejność na tabie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 Teraz, IgorM2008 napisał: Witam czy ktoś mi poleci jakiś plugin na TAB nie pod rangi tylko pod Permisje typu że jak ktoś ma Permisje VIP.tab to będzie mieć jakiś prefix + kolejność na tabie Sprawdzałeś plugin TAB od Neznamy? Powinien mieć również taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 4 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 5 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2020 @Kormicsprawdzilem ale nigdzie nie moge znalezc takiej opcji :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxxxddddaaaaxxxx 2 Opublikowano 16 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2020 jaki masz plugin na permuskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
IgorM2008 10
Witam czy ktoś mi poleci jakiś plugin na TAB nie pod rangi tylko pod Permisje typu że jak ktoś ma Permisje VIP.tab to będzie mieć jakiś prefix + kolejność na tabie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi