Xpedia250 1 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 (edytowane) Czy Ten Skrypt Na Drop Ze Stone Wlaczany I Wylaczany Ma Prawo Dzialac? Edytowane 3 grudnia 2020 przez Xpedia250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, Xpedia250 napisał: Czy Ten Skrypt Na Drop Ze Stone Wlaczany I Wylaczany Ma Prawo Dzialac? nie wiem czy ma prawo działać, nie znam się na prawach skryptów - może Libter ci pomoże on lubi takie zagadki prawne. Ja od siebie tylko dodam że ten skrypt nie zadziała na pewno ze względu na źle zdefiniowane komendy - odsyłam do poradnika o tworzeniu komend w skript - link w mojej sygnaturze pod tym komentarzem. @edit co to edytowanie kodu? teraz ja mam dostać warna i wyjść na głupca bo się odniosłem do innego kodu niż jest aktualnie? (link do oryginalnego kodu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!) Edytowane 3 grudnia 2020 przez PanMaruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 618 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 3 godziny temu, Xpedia250 napisał: Czy Ten Skrypt Na Drop Ze Stone Wlaczany I Wylaczany Ma Prawo Dzialac? w aktualnej formie oczywiście będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xpedia250 1
Czy Ten Skrypt Na Drop Ze Stone Wlaczany I Wylaczany Ma Prawo Dzialac?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi