Skocz do zawartości
  • 0

Połączenie Yt z Mc

SkryprowyPL

Pytanie

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
43 minuty temu, SkryprowyPL napisał:

Hej Potrzebuje Skryptu który sprawdza Ilość subskrybentów danego kanału i zapisuje go w zmiennej {subs} tylko to plsss (i podajcie potrzebne dodatki )

Raczej nie ma dodatku, którym można korzystać z API YouTube'a, więc jedynym wyjściem jest skript-mirror/skript-reflect, które pozwalają na korzystanie ze składni z Javy. Wtedy mógłbyś w jakiś sposób wysłać zapytania.

41 minut temu, SkryprowyPL napisał:

A jak by się dało to żeby co suba wysyłało wiadomość na chacie Dzięki za suba Nick

Tutaj będzie jeszcze więcej bawienia się, gdyż:

1. Musisz nasłuchiwać do eventów z API YouTube'a.

2. Jak chcesz sprawdzić kim jest osoba na serwerze, która zasubskrybowała kanał?

Nigdy nie korzystałem z API YouTube'a, więc musiałbyś poczekać na kogoś obeznanego w temacie.

• 0
2 minuty temu, Kormic napisał:

Raczej nie ma dodatku, którym można korzystać z API YouTube'a, więc jedynym wyjściem jest skript-mirror/skript-reflect, które pozwalają na korzystanie ze składni z Javy. Wtedy mógłbyś w jakiś sposób wysłać zapytania.

Tutaj będzie jeszcze więcej bawienia się, gdyż:

1. Musisz nasłuchiwać do eventów z API YouTube'a.

2. Jak chcesz sprawdzić kim jest osoba na serwerze, która zasubskrybowała kanał?

Nigdy nie korzystałem z API YouTube'a, więc musiałbyś poczekać na kogoś obeznanego w temacie.

a np: te strony które pokazują ile ma się subów na kanale nie można przechwytywać tej liczby ?

• 0
Teraz, SkryprowyPL napisał:

a np: te strony które pokazują ile ma się subów na kanale nie można przechwytywać tej liczby ?

Jeżeli strona jest raw (czyli sam tekst, bez urozmaiceń) to można. Jeżeli natomiast masz na myśli te animowane liczniki, nie będzie to możliwe.

• 0
Teraz, SkryprowyPL napisał:

czyli że się da ? jak byś mógł a ja bym poszukał strony w raw

Tak, da się. Szukaj stron tego typu:

https://pastebin.com/raw/vigmwtrH

https://code.skript.pl/E84afrxT/raw

Mam na myśli sam wygląd. Powinno pomóc w poszukiwaniach.