Redcrafter772 0 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Te Dwa Skrypty Mi Nie Działają Prosze o Pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 (edytowane) Teraz, Redcrafter772 napisał: Te Dwa Skrypty Mi Nie Działają Prosze o Pomoc Dobrze, ale co konkretnie nie działa? Jeżeli opisujesz problem ze skryptem, rób to dokładnie. Teraz tracimy czas na zbędne dopytywanie. Edytowane 1 grudnia 2020 przez Kormic PanMaruda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redcrafter772 0 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 Teraz, Kormic napisał: Dobrze, ale co konkretnie nie działa? Jeżeli opisujesz problem ze skryptem, rób to dokładnie. Teraz tracimy zbędny czas na dopytywanie. Nie Wykrywa Całej Komendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 PanMaruda 616 Opublikowano 1 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2020 (edytowane) 9 minut temu, Redcrafter772 napisał: Nie Wykrywa Całej Komendy marnowania czasu ciąg dalszy... a czy posiada kolega może jakieś błędy po przeładowaniu skryptu? Albo błędy w konsoli po użyciu komendy? A może chciałby się kolega podzielić z nami posiadaną wersją pluginu Skript jak również posiadanego silnika oraz jego wersji i wersji serwera? serdecznie zapraszam też do mojego poradnika o tworzeniu komend w Skript - jeżeli uważnie go przeczytasz, to będziesz w stanie naprawić każdy problem ze swoimi komendami - link znajduje się w sygnaturze pod tym komentarzem. Edytowane 1 grudnia 2020 przez PanMaruda Kormic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Redcrafter772 0
Te Dwa Skrypty Mi Nie Działają
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi