zwdnik 0 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 (edytowane) Chciałem żeby plugin TAB pokazywał na tabie /balancetop czyli topke kasy na serwerze, próbowałem róznych rozwiązań lecz sie nie udaje. Posiadam vault, essentials - "&7Twoje saldo wynosi: &a$%vault_eco_balance_fixed%" EDIT: działa mi normalnie pokazywanie /balance danego gracza ale nie wime jak zrobic żeby na tabie pokazywało również balance innych graczy: tutaj dam cały kod pluginu Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 30 listopada 2020 przez zwdnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 W dniu 30.11.2020 o 18:55, zwdnik napisał: Chciałem żeby plugin TAB pokazywał na tabie /balancetop czyli topke kasy na serwerze, próbowałem róznych rozwiązań lecz sie nie udaje. Posiadam vault, essentials - "&7Twoje saldo wynosi: &a$%vault_eco_balance_fixed%" EDIT: działa mi normalnie pokazywanie /balance danego gracza ale nie wime jak zrobic żeby na tabie pokazywało również balance innych graczy: Czy próbowałeś użyć placeholderu w innym pluginie? W jaki sposób skonfigurowałeś PAPI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 18 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2020 2 godziny temu, xxxxddddaaaaxxxx napisał: nie prościej by było zainstalować plugin na tab? Przecież on ma plugin na tab Spróbuj użyć %vault_eco_balance% a jeżeli to nie zadziała to oznacza że nie/źle zainstalowałeś papi od vaulta CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zwdnik 0
Chciałem żeby plugin TAB pokazywał na tabie /balancetop czyli topke kasy na serwerze, próbowałem róznych rozwiązań lecz sie nie udaje. Posiadam vault, essentials
- "&7Twoje saldo wynosi: &a$%vault_eco_balance_fixed%"
EDIT: działa mi normalnie pokazywanie /balance danego gracza ale nie wime jak zrobic żeby na tabie pokazywało również balance innych graczy:
tutaj dam cały kod pluginu
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Edytowane przez zwdnikOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi