D0minik 0 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Szukam pluginu na zmiane wygladu listy graczy. Dokladnie chodzi mi o takie cos: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 12 minut temu, D0minik napisał: Szukam pluginu na zmiane wygladu listy graczy. Dokladnie chodzi mi o takie cos: Tutaj polecam plugin TAB od Neznamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 623 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 (edytowane) 24 minuty temu, Kormic napisał: Tutaj polecam plugin TAB od Neznamy. jemu o motd chodzi 40 minut temu, D0minik napisał: Szukam pluginu na zmiane wygladu listy graczy. Dokladnie chodzi mi o takie cos: odsyłam do mojego poradnika o MOTD (link w sygnaturze pod tym komentarzem) - konkretnie jest to opcja 'hover list' @edit a dobra bo to w pluginach jest... Także jakbyś chciał skryptem robić to użyj tego co podałem. Edytowane 30 listopada 2020 przez PanMaruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 D0minik 0 Opublikowano 30 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Mi nie chodzi o motd tylko o zmianie listy graczy jak np pisze 4/100 i tam sie najezdza to tam jest lista graczy i szukam pluginu za ktorego pomoca bede to mogl zmienic na co chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
D0minik 0
Szukam pluginu na zmiane wygladu listy graczy.
Dokladnie chodzi mi o takie cos:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi