polsatgraniepl 107 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Nawiązując do tytułu wiem ,że się da ale przeszukałem cały internet i nigdzie nie mogłem tego znaleść. on right click on dropper: if below/under event-block is iron block: send "dziala" z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Teraz, polsatgraniepl napisał: Nawiązując do tytułu wiem ,że się da ale przeszukałem cały internet i nigdzie nie mogłem tego znaleść. Cały internet? ... if block under event-block is iron block: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polsatgraniepl 107 Opublikowano 28 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 pokazać ci moją historię przeglądania przez ostatnie 3h? ponad 20 foum przejżanych ok. 70 fraz i 300 klikniętych linków. (wszystko oczywiście w zaokrągleniu) a tak btw spróbuj poszukać coś w internecie z frazami "if below/under event-block is iron block:" "Sprawdzanie czy pod blokiem jest dany blok" itd. ja nic nie znalazłem ;/ 8 minut temu, Kormic napisał: Cały internet? ... if block under event-block is iron block: a tak btw to dzięki działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
polsatgraniepl 107
Nawiązując do tytułu wiem ,że się da ale przeszukałem cały internet i nigdzie nie mogłem tego znaleść.
z góry dziękuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi