Nayan 2 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Dzień dobry, Dzisiaj mam problem z prostym eventem: on step on light weighted pressure plate: broadcast "test" Po przeładowaniu pokazuje, że nie ma żadnych błędów, ale event broadcast nie zostaje wykonany, nic się nie dzieje. Sprawdzałem z różnymi płytkami i to samo zawsze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Teraz, Nayan napisał: Dzień dobry, Dzisiaj mam problem z prostym eventem: on step on light weighted pressure plate: broadcast "test" Po przeładowaniu pokazuje, że nie ma żadnych błędów, ale event broadcast nie zostaje wykonany, nic się nie dzieje. Sprawdzałem z różnymi płytkami i to samo zawsze jest. Ten event powinien ci pomóc w rozwiązaniu problemu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poprzez event-block powinieneś być w stanie przechwycić wciśniętą płytkę naciskową. pawel998 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nayan 2 Opublikowano 28 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 6 minut temu, Kormic napisał: Ten event powinien ci pomóc w rozwiązaniu problemu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poprzez event-block powinieneś być w stanie przechwycić wciśniętą płytkę naciskową. Nie rozumiem chyba, próbowałem użyć tego, ale nie działa. Mógłbyś mi pokazać co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Teraz, Nayan napisał: Nie rozumiem chyba, próbowałem użyć tego, ale nie działa. Mógłbyś mi pokazać co masz na myśli? Zrób taki prosty kod i sprawdź czy zostanie wysłany broadcast na czacie. on step on pressure plate: broadcast "Test" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nayan 2 Opublikowano 28 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 3 minuty temu, Kormic napisał: Zrób taki prosty kod i sprawdź czy zostanie wysłany broadcast na czacie. on step on pressure plate: broadcast "Test" No właśnie nie zostaje wysłany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 10 minut temu, Nayan napisał: No właśnie nie zostaje wysłany Możliwe, że z tym eventem w Skript'cie coś jest nie tak. import: org.bukkit.event.player.PlayerInteractEvent org.bukkit.event.block.Action org.bukkit.Material on PlayerInteractEvent: if event.getAction() == Action.PHYSICAL: if event.getClickedBlock().getType() == Material.STONE_PRESSURE_PLATE: broadcast "Test" Spróbujemy jeszcze z Javą. Wymagany dodatek skript-reflect. Spróbuj wejść na dębową płytkę naciskową. Jeżeli by coś nie zadziałało, tutaj masz Material wszystkich płytek naciskowych: Spoiler STONE_PRESSURE_PLATE OAK_PRESSURE_PLATE SPRUCE_PRESSURE_PLATE BIRCH_PRESSURE_PLATE JUNGLE_PRESSURE_PLATE ACACIA_PRESSURE_PLATE DARK_OAK_PRESSURE_PLATE CRIMSON_PRESSURE_PLATE WARPED_PRESSURE_PLATE POLISHED_BLACKSTONE_PRESSURE_PLATE Podmieniasz to na końcu przedostatniej linijki, raczej się w tym połapiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nayan 2 Opublikowano 28 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 8 godzin temu, Kormic napisał: Możliwe, że z tym eventem w Skript'cie coś jest nie tak. import: org.bukkit.event.player.PlayerInteractEvent org.bukkit.event.block.Action org.bukkit.Material on PlayerInteractEvent: if event.getAction() == Action.PHYSICAL: if event.getClickedBlock().getType() == Material.STONE_PRESSURE_PLATE: broadcast "Test" Spróbujemy jeszcze z Javą. Wymagany dodatek skript-reflect. Spróbuj wejść na dębową płytkę naciskową. Jeżeli by coś nie zadziałało, tutaj masz Material wszystkich płytek naciskowych: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pokaż ukrytą zawartość STONE_PRESSURE_PLATE OAK_PRESSURE_PLATE SPRUCE_PRESSURE_PLATE BIRCH_PRESSURE_PLATE JUNGLE_PRESSURE_PLATE ACACIA_PRESSURE_PLATE DARK_OAK_PRESSURE_PLATE CRIMSON_PRESSURE_PLATE WARPED_PRESSURE_PLATE POLISHED_BLACKSTONE_PRESSURE_PLATE Podmieniasz to na końcu przedostatniej linijki, raczej się w tym połapiesz. Dzięki, pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 28 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nayan 2
Dzień dobry,
Dzisiaj mam problem z prostym eventem:
Po przeładowaniu pokazuje, że nie ma żadnych błędów, ale event broadcast nie zostaje wykonany, nic się nie dzieje. Sprawdzałem z różnymi płytkami i to samo zawsze jest.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi