Mr_AnTi 0 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Siemka mordeczki macie jakies mody typu essentials funnyguilds w formie moda lub skript Jezeli ktos z was ma prosze przeslijcie linki lub cos rozne pluginy w formie modow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 19 minut temu, Mr_AnTi napisał: Siemka mordeczki macie jakies mody typu essentials funnyguilds w formie moda lub skript Jezeli ktos z was ma prosze przeslijcie linki lub cos rozne pluginy w formie modow Użyj forumowej wyszukiwarki, w 30 sekund znalazłem co najmniej 3 skrypty na gildie, te imitujące Essentials również łatwo znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_AnTi 0 Opublikowano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 25 minut temu, Kormic napisał: Użyj forumowej wyszukiwarki, w 30 sekund znalazłem co najmniej 3 skrypty na gildie, te imitujące Essentials również łatwo znaleźć. Mordo Chodzi mi o serwer na modach FORGE maszynka to nie jest tak latwo chyba jak ze zwyklymi pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Teraz, Mr_AnTi napisał: Mordo Chodzi mi o serwer na modach FORGE maszynka to nie jest tak latwo chyba jak ze zwyklymi pl Napisałeś, że mogą to być również skrypty, więc powiedziałem ci jak je znaleźć. 50 minut temu, Mr_AnTi napisał: w formie moda lub skript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_AnTi 0 Opublikowano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Teraz, Kormic napisał: Napisałeś, że mogą to być również skrypty, więc powiedziałem ci jak je znaleźć. W takim razie wybacz ja sie pomylilem A tak wiesz na ten temat cos wlasnie ze jak mam kupiony serwer to mam silnik forge czy da rade zgrac pluginy jakos da ale jak to sie robi wiem tez tyle ze trzeba cos poprzerabiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 2 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2020 W dniu 27.11.2020 o 23:50, Mr_AnTi napisał: W takim razie wybacz ja sie pomylilem A tak wiesz na ten temat cos wlasnie ze jak mam kupiony serwer to mam silnik forge czy da rade zgrac pluginy jakos da ale jak to sie robi wiem tez tyle ze trzeba cos poprzerabiac Jeżeli chodzi o pluginy na serwer forge to przede wszystkim musisz pobrać spongespigot Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jeżeli chodzi o pluginy do tego silnika który jest jakby dodatkowym to znajdziesz ich dużo w zakładce "ore plugin" Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Co do poszczególnych modów , Essentials - Nucleus, PermissionEx - LuckPerms, FunnyGuilds - Tu nie jestem pewien ale prawdopodobnie będzie to plugin Eagle Factions Linki: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Instalacje znajdziesz na YT ale w skrócie pobierasz wszystko, najpierw wsadzasz spongespigot do "mods" serwera i odpalasz raz, wyłączasz serwa i pluginy wsadzasz do "mods" po czym włączasz, configi masz w "configs" a ustawienie luckpermsa to komenda /lp editor ktora przenosi cie na wygodną stronę. Sam Nucleus nie wiele różni się od essentialsa, w przypadku problemów googlaj a na pewno coś znajdziesz. UWAŻAJ! Wersja spongeSpigot musi byc odpowiednia do wersji forgea modpacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helios1993 325 Opublikowano 3 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2020 W dniu 27.11.2020 o 22:55, Mr_AnTi napisał: Siemka mordeczki macie jakies mody typu essentials funnyguilds w formie moda lub skript Jezeli ktos z was ma prosze przeslijcie linki lub cos rozne pluginy w formie modow Możesz skorzystać z silnika Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, pobierzesz na nim modyfikacje na forge razem z pluginami na papera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi