KacPoImprze 1 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 (edytowane) witam napisal by mi ktos ze jak wejde na server to otwiera sie gui sa tam 2 opcje tak i nie jak kliknie sie nie to gui sie zamyka a jak kliknie sie tak to laduje texturepacka serwera Edytowane 29 listopada 2020 przez CountingDogs Usuwam nadużycie formatowania. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 12 minut temu, KacPoImprze napisał: witam napisal by mi ktos ze jak wejde na server to otwiera sie gui sa tam 2 opcje tak i nie jak kliknie sie nie to gui sie zamyka a jak kliknie sie tak to laduje texturepacka serwera Proszę. W linijce nr 12 w cudzysłów wstawiasz bezpośredni link do pobrania serwerowego packa. on join: wait 1 tick open chest inventory with 3 rows named "&a&lTexturePack" to player set slot 12 of player's current inventory to lime stained hardened clay named "&aTak" set slot 14 of player's current inventory to red stained hardened clay named "&cNie" on inventory click: name of player's current inventory is "&a&lTexturePack" clicked inventory is not player's inventory cancel event if clicked slot is 12: send resource pack from "bezpośredni_link_do_pobrania_resource_packa" to player else if clicked slot is 14: close player's inventory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KacPoImprze 1 Opublikowano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 2 minuty temu, Kormic napisał: Proszę. W linijce nr 12 w cudzysłów wstawiasz bezpośredni link do pobrania serwerowego packa. on join: wait 1 tick open chest inventory with 3 rows named "&a&lTexturePack" to player set slot 12 of player's current inventory to lime stained hardened clay named "&aTak" set slot 14 of player's current inventory to red stained hardened clay named "&cNie" on inventory click: name of player's current inventory is "&a&lTexturePack" clicked inventory is not player's inventory cancel event if clicked slot is 12: send resource pack from "bezpośredni_link_do_pobrania_resource_packa" to player else if clicked slot is 14: close player's inventory a mam jedno pytanie w jakim formacje ma byc ten texture pack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 (edytowane) 39 minut temu, KacPoImprze napisał: a mam jedno pytanie w jakim formacje ma byc ten texture pack Wrzucasz przykładowo na Dropbox plik z rozszerzeniem .zip i o ile dobrze pamiętam to zmieniasz w linku "dl=0" na "dl=1". Edytowane 27 listopada 2020 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KacPoImprze 1
witam napisal by mi ktos ze jak wejde na server to otwiera sie gui
sa tam 2 opcje tak i nie jak kliknie sie nie to gui sie zamyka a jak kliknie sie tak to laduje texturepacka serwera
Edytowane przez CountingDogsUsuwam nadużycie formatowania.
Notatka dodana przez CountingDogs
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi