Lemonyt30 1 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na Moce Chcę aby np po wpisaniu komendy /Moc Wilka gracz dostawał efekt siły Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 command /moc [<text>]: trigger: if arg is "wilka": apply strength 2 to player for 30 second Lemonyt30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lemonyt30 1 Opublikowano 26 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 Dzięki a mógłbyś zrobić tak aby mleko na to nie działało i inne efekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 26 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 3 minuty temu, Lemonyt30 napisał: Dzięki a mógłbyś zrobić tak aby mleko na to nie działało i inne efekty? a może być tak że mleko ogólnie nie usuwa efektu siły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lemonyt30 1 Opublikowano 26 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2020 1 minutę temu, xAxee napisał: a może być tak że mleko ogólnie nie usuwa efektu siły? Będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 8 godzin temu, Lemonyt30 napisał: Dzięki a mógłbyś zrobić tak aby mleko na to nie działało i inne efekty? Proszę. Pamiętaj na przyszłość, aby wszystko, co ma być w skrypcie, umieszczać w zleceniu. Dzięki temu ty nie musisz prosić o dodatkowe rzeczy, a my piszemy kod tylko raz i nie ma potrzeby niczego do niego dopisywać. on consume of milk: player has strength cancel event Lemonyt30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lemonyt30 1 Opublikowano 27 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Dzięki zapomniałem to napisać w zleceniu Kormic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 27 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lemonyt30 1
Chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na Moce Chcę aby np po wpisaniu komendy /Moc Wilka gracz dostawał efekt siły
Z góry dziękuję
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi