vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 (edytowane) jak sprawdzić czy np %arg 1% jest w zmienej grupowej {_nodes::*} Edytowane 23 listopada 2020 przez xAxee Poprawiam formatowanie Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, vexxxiang napisał: jak sprawdzić czy np %arg 1% jest w zmienej grupowej {_nodes::*} Używamy w tym celu 'contains'. if {_nodes::*} contains arg-1: Ewentualnie jeżeli posiadasz jakąś starożytną wersję Skripta, musisz zapętlić listę i porównać 'loop-value' z 'arg 1'. Edytowane 23 listopada 2020 przez xAxee Poprawiam cytat Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vexxxiang 0 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Godzinę temu, Kormic napisał: Używamy w tym celu 'contains'. if {_nodes::*} contains arg-1: Ewentualnie jeżeli posiadasz jakąś starożytną wersję Skripta, musisz zapętlić listę i porównać 'loop-value' z 'arg 1'. powiesz mi ten drugi sposób z wykorzystaniem loop.. jest to mozliwe ze mam starsz a wersje bo ogolnie jak wypisuje liste {_nodes::*} graczowi to pokazuje mi wszystkie zmienne ktore sie w niej znajduja Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Teraz, vexxxiang napisał: powiesz mi ten drugi sposób z wykorzystaniem loop.. jest to mozliwe ze mam starsz a wersje Proszę. loop {_nodes::*}: if loop-value is arg 1: # Twój kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vexxxiang 0
jak sprawdzić czy np %arg 1% jest w zmienej grupowej {_nodes::*}
Edytowane przez xAxeePoprawiam formatowanie
Notatka dodana przez xAxee
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi