ManiakTeam1339 1 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Otóż potrzebuje skryptu, który podczas wysyłania wiadomości do gildii zamiast na chacie będzie się pojawiał na actionbarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 (edytowane) Godzinę temu, ManiakTeam1339 napisał: Otóż potrzebuje skryptu, który podczas wysyłania wiadomości do gildii zamiast na chacie będzie się pojawiał na actionbarze. Coś więcej? Czym są te gildie? W jaki sposób ma być wysyłana wiadomość do gildii? Edytowane 22 listopada 2020 przez Kormic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Zapewne używasz FG (nie jestem pewien) Wiadomość gildyjna ma być wysyłana tak jak standardowo? Czyli ![wiadomość] tylko że na actionbarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 (edytowane) on chat: if message starts with "!": cancel event replace "!" with "" in message send action bar "&8[&7Gildia&8] &a%message%" to player's guild guild online members wymagany funnyskaddon Edytowane 23 listopada 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ManiakTeam1339 1 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 11 godzin temu, jhgggg napisał: Zapewne używasz FG (nie jestem pewien) Wiadomość gildyjna ma być wysyłana tak jak standardowo? Czyli ![wiadomość] tylko że na actionbarze? tak, oraz !! rowniez tak samo 1 godzinę temu, xAxee napisał: on chat: if message starts with "!": cancel event replace "!" with "" in message send action bar "&8[&7Gildia&8] &a%message%" to player's guild guild online members wymagany funnyskaddon a oprócz funnyskaddon ? bo mi błąd wywala. Mam funnyskaddon, wildskript, funnyguilds 4.7.0, skquery, skryfall. Message starts with error Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Teraz, ManiakTeam1339 napisał: a oprócz funnyskaddon ? bo mi błąd wywala. Mam funnyskaddon, wildskript, funnyguilds 4.7.0, skquery, skryfall. Message starts with error warunek starts with jest od wersji 2.2-dev36, więc pewnie masz niższą wersje. Możesz pobrać na przyszłość forka Gio skripta 2.5. skrypt z wykorzystaniem skRayFall do action bara on chat: if first character of message is "!": cancel event set action bat of (player's guild guild online members) to "&8[&7Gildia&8] &a%message%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ManiakTeam1339 1 Opublikowano 23 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 30 minut temu, xAxee napisał: warunek starts with jest od wersji 2.2-dev36, więc pewnie masz niższą wersje. Możesz pobrać na przyszłość forka Gio skripta 2.5. skrypt z wykorzystaniem skRayFall do action bara on chat: if first character of message is "!": cancel event set action bat of (player's guild guild online members) to "&8[&7Gildia&8] &a%message%" dzięki działa. Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ManiakTeam1339 1
Otóż potrzebuje skryptu, który podczas wysyłania wiadomości do gildii zamiast na chacie będzie się pojawiał na actionbarze.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi