Kucatowskyv3 0 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 (edytowane) Witam. Mam taki problem, że jak piszę jakąś wiadomość na serwerze to kolor mojej wiadomości jest szary. Chciałbym ustawić na czerwony, ale jeśli go zmienię w Essentialsie to dalej kolor będzie szary. Oto config: format: '{DISPLAYNAME} &7» {MESSAGE}' #format: '&7[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' #format: '&7{PREFIX}&r {DISPLAYNAME}&r &7{SUFFIX}&r: {MESSAGE}' group-formats: wlasciciel: '{DISPLAYNAME} &7»&c {MESSAGE}' default: '{DISPLAYNAME} &7»&7 {MESSAGE}' A tutaj screen z tym, że piszę na szaro, a nie na czerwono: Edytowane 24 listopada 2020 przez wiktorm12 Wstawiam obraz zamiast zdjęcia Notatka dodana przez wiktorm12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#19006 26 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Porównując moje group-formaty z twoimi widze różnice w spacjach.. proponuje zrobic debuga a mianowicie sprobuj dac przed displayname w randze wlasciciel jakis kolor i dac sobie range wlasciciel - jesli masz kolorowy nick to debug zadzialal a jesli nie to masz ustawioną range default.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kucatowskyv3 0
Witam. Mam taki problem, że jak piszę jakąś wiadomość na serwerze to kolor mojej wiadomości jest szary. Chciałbym ustawić na czerwony, ale jeśli go zmienię w Essentialsie to dalej kolor będzie szary.
Oto config:
format: '{DISPLAYNAME} &7» {MESSAGE}' #format: '&7[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}' #format: '&7{PREFIX}&r {DISPLAYNAME}&r &7{SUFFIX}&r: {MESSAGE}' group-formats: wlasciciel: '{DISPLAYNAME} &7»&c {MESSAGE}' default: '{DISPLAYNAME} &7»&7 {MESSAGE}'
A tutaj screen z tym, że piszę na szaro, a nie na czerwono:
Wstawiam obraz zamiast zdjęcia
Notatka dodana przez wiktorm12
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi